Αναζήτηση Ετικέτας - υπομονή

RSS

Άρθρα

Ανταρτοπόλεμος, αλλά πώς;

του Αλέξανδρου Raskolnick

Κραυγάζουμε συνθήματα και αναθέματα, τώρα που δεν είναι η ώρα για κραυγές αλλά ώρα για περισυλλογή και ανασύνταξη δυνάμεων -κι αν τα περισσότερα όπλα κατατέθηκαν στη διάρκεια του περασμένου εξαμήνου, θα είναι η δειλία και η διχόνοια που θα προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά, στις επόμενες ζοφερές μέρες που ζυγώνουν, καθώς το τρίτο και μακρύτερο από τα μαρκούτσια θ’ αρχίσει να βιάζει παρά φύσιν την κοινωνία μας "εδω και τώρα"...

Δεν είμαστε 36% αριστεροί

του Άρη Δαβαράκη

Δεν πάει άλλο έτσι. Θα χρειαστεί ομοψυχία, θα χρειαστούν θυσίες – και όποτε ξαναγίνουν εκλογές και τις ξανακερδίσει ο Τσίπρας θα πρέπει να είναι σαφές για όλους εμάς που θα τον ξαναψηφίσουμε ότι μαζί του δεν κερδίζει και η νοοτροπία του Λαφαζάνη, της Κωνσταντοπούλου και της Ραχήλ Μακρή. Τον Τσίπρα εμπιστευόμαστε.

Economist: «Διαζύγιο αλά ελληνικά»

Ελένη Βαρβιτσιώτη/Δώρα Αντωνίου

Στην προοπτική ενός διαζυγίου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη αναφέρεται δημοσίευμα του Economist. Μάλιστα χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο αυτό ως καταστροφικό εκτός κι αν επαναπροσδιοριστούν οι όροι της σχέσης και τελικά οι δύο πλευρές αποφασίσουν να παραμείνουν ενωμένες. «Δεν είναι ποτέ ευχάριστο να παρακολουθεί κανείς μια σχέση να καταρρέει. Εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες υποστηρίζουν ανοιχτά ότι χωρίς μια συμφωνία για αποδέσμευση οικονομικής βοήθειας τις επόμενες ημέρες, προβάλλει ο κίνδυνος μιας χρεοκοπίας και ενός Grexit», αναφέρει το δημοσίευμα.

Λίγο Ακόμα...

του Αλέξανδρου Raskolnick

Ας σφίξουμε για λίγο ακόμα τα δόντια, γιατί έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, δεν υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική λύση άλλη από την επιστροφή, με σκυμμένα τα κεφάλια, στη χυδαιότητα των αθλίων που μας οδήγησαν στη σημερινή μας κατάντια -και των παραφυάδων τους.

Υπομονή, υπομονή, υπομονή…

του Άρη Δαβαράκη

Ειδικά αυτός ο Τσίπρας αδερφάκι μου, δεν κωλώνει. Μόλις δει την δυσκολία αρπάζει το τηλέφωνο και μιλάει με την Μέρκελ ή τον Γιούνκερ ή και τον Ομπάμα αν χρειαστεί – πολύ περίεργο παλικάρι.

Κάθε μέρα που περνάει είναι για την Ελλάδα κερδισμένη

του Άρη Δαβαράκη

Το αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου που άνοιξε την πόρτα του Μαξίμου στον αριστερό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ τόσο για τους «εταίρους» μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και για την ίδια την ελληνική κοινωνία. Ακόμα και εμείς που υποστηρίξαμε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, χρειαστήκαμε τον χρόνο μας για να συνειδητοποιήσουμε πόσο μεγάλη και σημαντική είναι αυτή η αλλαγή που επιφέραμε...

Δυνατά μπροστά μαζί!

του Άρη Δαβαράκη

Να σταματήσουμε την γκρίνια όσοι από εμάς που ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ έχουμε αρχίσει ήδη να φορτώνουμε την ήδη υπερφορτωμένη μας κυβέρνηση με αρνητισμό και μαυρίλα, την ώρα ακριβώς που χρειάζεται απο εμας ξεκάθαρη στήριξη.

Oh Doctor please, some more of theese!

του Ξενοφώντα Ίσσαρη

Μήπως στήνουμε βιαστικά το πανηγύρι στα λόγια για να προλάβουμε πριν αποδειχθεί τυχόν αυτό που ενδόμυχα φοβόμαστε; Ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στην πράξη; Δεν μπορούμε να έχουμε απλά λίγη πίστη και υπομονή; Η μήπως νομίζετε ότι η πολιτική εξαρτάται από τα λάϊκ ή τα dislike μας;

Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8.