Αναζήτηση Ετικέτας - υπογραφή

RSS

Άρθρα

Η Μεταμόρφωση που δικαιούται και απαιτεί η Ελλάδα

του Άρη Δαβαράκη

Αφού επιλέξαμε να παραμείνουμε στον πυρήνα της ΕΕ και της ευρωζώνης θα πρέπει πιά, αφού το αποδεχτήκαμε και το υπογράψαμε, να αλλάξουμε τροπάρι και να γίνουμε κράτος επιτέλους, συντεταγμένο και λειτουργικό. Αν δεν προχωρήσει ούτε αυτή η κυβέρνηση στις μεταρρυθμίσεις που ανέλαβε να εφαρμόσει και αν δοκιμάσει και η κυβέρνηση Τσίπρα να κοροϊδέψει τους κουτόφραγκους, οι εξελίξεις θα είναι πια πολύ γρήγορες και πολύ δραματικές.Ναι, οφείλουμε να κάνουμε την δυσκολία μας αυτή ευκαιρία για ριζική αλλαγή.

Εφ' όλης της ύλης

Της Φιλοθέης Βαρσαμή

Ο Σεφερλής κάνει τούμπες, ο Φλωρινιώτης τραγουδάει επιτυχίες του και ο ήρωας αντί για τον κομμό της Αντιγόνης λέει στο κοινό του: Κρίσιμος ανασχηματισμός. Υφυπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων ο Παύλος Χαϊκάλης: Πρώτη κλοτσοπατινάδα είναι, νομίζω, αυτή του Βαρουφάκη με τον Ντάϊσελμπλουμ που είχε ως αλυσιδωτή συνέπεια την εξέλιξη με Ντράγκι.

Σκληρή (αντ)επίθεση Τσίπρα κατά Λαφαζάνη - Βαρουφάκη

tovima.gr

Αλέξης Τσίπρας: "Αν κάποιοι πιστεύουν ότι το εναλλακτικό αριστερό σχέδιο είναι  η αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ ας βγουν να το εξηγήσουν στον ελληνικό λαό. Και να μη κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της δικής μου υπογραφής".

Οχι σε νέο εμφύλιο

Του Κώστα Ιορδανίδη

Η εμφυλιακή σύγκρουση, προς την οποία σταθερώς οδεύουμε, μπορεί να αποφευχθεί μόνον εάν ο κ. Αλέξης Τσίπρας, ένας πρωθυπουργός της Αριστεράς, υπογράψει συμφωνία παραμονής στην Ευρωζώνη.

Μία δύσκολη μέρα-τριάντα δύσκολα χρόνια

του Κοσμά Αντ. Θέμελη

Με κλειστές Τράπεζες κι ανοιχτά εκλογικά κέντρα ο λαός αρνήθηκε να συναινέσει στην συνέχιση του μαρτυρίου, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε κατάσταση νεκροφάνειας μάλλον κι όχι νεκρικής ακαμψίας. Πράγμα που δικαίως εκνεύρισε τους φίλους μας, αφού αυτά δεν κάνει να συμβαίνουν!

Διάψευση υπογραφής απο την Λήδα Παπαστεφανάκη

Λήδα Παπαστεφανάκη, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η Λήδα Παπαστεφανάκη της οποίας το όνομα, προφανώς απο λάθος ή απο παρεξήγηση ή κακή συννενοήση μπήκε στον κατάλογο των υπογραφών κάτω απο το κείμενο στήριξης του Νίκου Ρωμανού που υπογράφουν απόφοιτοι και φοιτήσαντες στην Σχολή Μωραϊτη, ζήτησε (και δικαίως) μία άμεση επανόρθωση που δεν μπορεί να γίνει παρά με την δημοσίευση της δικής της άποψης όπως η ίδια την έγραψε και την υπογράφει. Για toportal.gr και την ευθύνη του, Αρης Δαβαράκης.

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.