Αναζήτηση Ετικέτας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης

RSS

Άρθρα

«Ενας άλλος κόσμος»: Η προκατάληψη, το «Publicity» και στη μέση μια μοναδική ταινία

Του Παναγιώτη Τιμογιαννάκη

Το «Ένας άλλος Κόσμος» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αν δεν είναι «αριστούργημα», που ως λέξη ακούγεται ίσως «βαριά», είναι σίγουρα μία εκπληκτική ταινία!

Οι 12 ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες μέσα στις γιορτές

Της Νάγιας Κωστιάνη

Έχουμε γιορτές, έχουμε Hollywood έχουμε και ευρωπαϊκό κινηματογράφο, έχουμε δράμα έχουμε και κωμωδία, έχουμε animation έχουμε και Παπακαλιάτη. Και, φυσικά, έχουμε το 7ο επεισόδιο Star Wars.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης - που γίνεται 40 χρονών - μιλάει στον Δημήτρη Ρηγόπουλο ("Καθημερινή") μία Δευτέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Ενας άλλος κόσμος».

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Του Γιάννη Ζουμπουλάκη

Θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά ο τηλεοπτικός αστέρας του «Κλείσε τα μάτια», του «Δυο μέρες μόνο» και του «4», ο οποίος το 2012 με το «Αν» κέρδισε και το κινηματογραφικό κοινό;  Θα μπορέσει να επαναλάβει τον κινηματογραφικό θρίαμβό του παραγωγής 2012 που έφτασε περίπου το μισό εκατομμύριο εισιτήρια; Το καλό με τον Παπακαλιάτη είναι ότι μετά το «Αν» δεν εκτέθηκε. Αντίθετα, εργάστηκε αποκλειστικά και με πάθος πάνω στη νέα ταινία του, η οποία στα χαρτιά δείχνει αρκετά πιο φιλόδοξη από την προηγούμενη.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.