Αναζήτηση Ετικέτας - Βίκυ Σταμάτη

RSS

Άρθρα

Τι αμαρτίες πληρώνει η Βίκυ Σταμάτη;

Του Οικοδόμου

Η επιλεκτική, στα όρια της απανθρωπιάς αυστηρότητα ―σε σχέση με τα εγκλήματά της―  που επιδεικνύουν οι λειτουργοί της δικαιοσύνης στο πρόσωπο της Σταμάτη,  είναι, όσο και αν ξενίζει κάποιους ο παραλληλισμός αυτός,  αντανάκλαση του ειδώλου μιας κοινωνίας φτιαγμένης από τους ισχυρούς  που, προκειμένου να παραμένουν στο απυρόβλητο, τρώνε τους  αδύνατους.

Η Βίκυ Σταμάτη αποφασισμένη να «κάψει» κόσμο για τις μίζες

tribune.gr

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή της στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαΐτειου, φέρεται αποφασισμένη να μιλήσει και να «κάψει» όσους την έχουν γλιτώσει, μια και, όπως ισχυρίζεται, ξέρει πολλά για τις μίζες και είναι έτοιμη να δώσει ονόματα και διευθύνσεις προσώπων που έως τώρα δεν έχουν ακουστεί! Οι διαρροές αναφέρουν ότι θα ακουστούν και συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών...

Για την Βίκυ Σταμάτη

της Φιλοθέης Βαρσαμή

Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά η Σταμάτη. Ο, τι και να αποφασιστεί πια για αυτή, σωστό θα είναι. Ειλικρινά τη λυπάμαι για τον τρόπο που ξόδεψε τη ζωή της, όχι τα λεφτά της.

Έτοιμη να μιλήσει για τις μίζες η Σταμάτη: Θα τα πω όλα

tvxs.gr

Η Βίκυ Σταμάτη, από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλεύεται, δήλωσε στον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση πως «θέλει να μιλήσει για τις μίζες και έχει ζητήσει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη». Όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης θα επισκεφτεί τη Δευτέρα τον εισαγγελέα να τον ενημερώσει πως η κ.Σταμάτη «θα τα πει όλα».

Παραδόθηκε η Βίκυ Σταμάτη - «Περιπλανιόμουν όλη νύχτα για να δω το παιδί μου»

Της Γιάννας Παπαδάκου

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Βίκυ Σταμάτη στην αστυνομία. Κρυβόταν στην Παναγίτσα Χαϊδαρίου λίγα μέτρα μακριά από το Δρομοκαΐτειο. Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές θα περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της απόδρασης.

Πώς απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο - ελεύθεροι οι σωφρονιστικοί που την φρουρούσαν

tanea.gr

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, εκτίει ποινή φυλάκισης και ως εκ τούτου φρουρούνταν από δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους κατά τη νοσηλεία της στο Δρομοκαΐτειο. Η απόδραση έγινε πιθανότατα μεταξύ 1.30 και 5 το πρωί, από την μπαλκονόπορτα του θαλάμου: Το λουκέτο βρέθηκε ανοιχτό, αλλά όχι παραβιασμένο.

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.