Αναζήτηση Ετικέτας - tvxs

RSS

Άρθρα

Λυδία Κονιόρδου: Ο Σόιμπλε με ενέπνευσε για το ρόλο του εξουσιαστή Χαμ

Της Φωτεινής Λαμπρίδη

«Πιστεύω ότι σήμερα ζούμε το Endgame, το "Παιχνίδι του Τέλους" που δεν τελειώνει, συνεχίζει με καινούρια παρτίδα, με όλο πιο περιορισμένους όρους του παιχνιδιού» λέει η Λυδία Κονιόρδου στο tvxs.gr.

Ανδρέας Εμπειρίκος: Ο ριζοσπάστης που απέρριψε η Αριστερά

Της Φωτεινής Λαμπρίδη

Τον απέρριπτε η δεξιά αλλά και η αριστερά λόγω της μεγαλοαστικής του καταγωγής ενώ ο ίδιος είχε αρνηθεί τα προνόμια της τάξης του όπως εξηγεί στο Tvxs.gr και την Φωτεινή Λαμπρίδη o γιος του ιστορικός Λεωνίδας Εμπειρίκος.

Όλα όσα ξέρει η Google για μένα

Του Χρήστου Θ. Παναγόπουλου

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Διαδικτύου, μεταξύ των οποίων και ο υπογράφων το παρόν πόνημα, που χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της Google μέσω κινητής (mobile) συσκευής. Αυτό επειδή η Google παρέχει μια σειρά από πολύ χρησιμες υπηρεσίες για τους online χρήστες της.

Κώστας Βίρβος, ο ποιητής του λαϊκού τραγουδιού

Της Κρυσταλίας Πατούλη

Πέθανε το βράδυ της Πέμπτης, ο κορυφαίος λαϊκός στιχουργός Κώστας Βίρβος στα 89 του χρόνια. «Ο Βίρβος είναι ένα απ’ τα μεγάλα κλαριά στο δένδρο της ελληνικής μουσικής. Είναι ο λαϊκός ποιητής που έγραψε χιλιάδες τραγούδια. Πολλοί από μας κι από σας ασφαλώς δεν θα ξέρετε ότι τα τραγούδια που έχετε αγαπήσει, έχετε τραγουδήσει, και για τα οποία έχετε συγκινηθεί, έχετε κλάψει, έχετε πονέσει, έχετε ελπίσει, είναι δικοί του οι στίχοι» Μίκης Θεοδωράκης

Η Καλύβα ψηλά στο βουνό θέλει συμφωνία

του Πάνου Ζέρβα

Η τακτική, ψύχραιμη και συντεταγμένη υποχώρηση τώρα, η οποία θα αποφύγει τα χειρότερα για τη χώρα και τον ελληνικό λαό και θα διατηρήσει την ελπίδα για πραγματική επιστροφή στην κανονικότητα,  απαιτεί  πολιτικό θάρρος και ηγετική δύναμη.

Palmos Analysis: Μόλις 16,3% το ποσοστό της ΝΔ

tvxs.gr

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 42,8% έναντι ποσοστού 16,3% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 3,9%, η Χρυσή Αυγή με 3,6%, το Ποτάμι με 3,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,2%, το ΠΑΣΟΚ με 2%, η Ένωση Κεντρώων με 1,6%και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1% ενώ άλλο κόμμα δηλώνει ότι προτίθεται να ψηφίσει 2,5% του εκλογικού σώματος. Συνολικά η αδιευκρίνιστη ψήφος μαζί με την ψήφο απόρριψης και την αποχή φτάνει το 19,6%.

Αποτελέσματα 1 έως 7 από 7.