Αναζήτηση Ετικέτας - ΤΡΡ

RSS

Άρθρα

Interview-5

του Άρη Δαβαράκη

Άντε ρε, μια χαρά είμαι σου λέω.  Απλώς δεν έχω μεγάλη ορατότητα και δεν βλέπω τι μας περιμένει μετά την στροφή της Κυριακής και λίγο ανησυχώ. Όχι για πάρτη μου, εγώ θα βρω λύσεις, ένα κορμί είμαι και με μια ψυχή που την  παλεύει να διατηρήσει την διασύνδεσή της...

Ένα μεγάλο κείμενο που πρέπει όμως να διαβάσετε (και pls RT)

Του Κώστα Εφήμερου

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια το ThePressProject έβγαλε μια ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει την μετάδοση της ΕΡΤ. Το κόστος για να μην πέσει το μαύρο που σχεδίασε ο Αντώνης Σαμαράς μέχρι να έρθει η EBU και να το αναλάβει ξεπέρασε τις 31.500€ και βάρυνε αποκλειστικά το TPP που από τότε μέχρι σήμερα μεγάλωσε, έγινε από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά portals στην χώρα μας,

«Συμφωνήσαμε με τον Τσίπρα»

ThePressProject

Απόλυτη συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα ότι η Ελλάδα θα εργαστεί εντατικά και με υψηλή πίεση τις προσεχείς μέρες για να λύσει όλα τα ανοικτά ζητήματα, αποκάλυψε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Είμαστε στη στιγμή της συμφωνίας, ανέφερε από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, σε συνέντευξη στο TPP. Νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Λίγο πριν από την έναρξη της συνάντησης ο πρόεδρος της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε πως η Ελλάδα δεν έχει άλλο χρόνο για «τζόγο».

Οδηγός επιβίωσης για όσους δεν είναι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών

Του Κώστα Εφήμερου

Την Παρασκευή στο TPP δημοσιεύσαμε μια πρώτη απάντηση στις αιτιάσεις των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών σχετικά με το φόρο που ζητάει η κυβέρνηση. Σήμερα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με στοιχεία και αριθμούς. Αφιερώστε λίγο χρόνο γιατί οι άλλοι χρησιμοποιούν τα μέσα τους για να παραπληροφορήσουν και μόνο εσείς μπορείτε να τους σταματήσετε.

Τι υπέγραψε ο Βαρουφάκης; Όλο το παρασκήνιο

Του Κώστα Εφήμερου/ThePressProject

Σε αυτόν το δεύτερο γύρο πιέσεων -που οι πληροφορίες μας λένε ότι έφτασαν στα όρια μιας δεύτερη ρήξης αφού ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε ή την υπογραφή του ή την παραίτησή του- η λύση ήρθε από έναν άνθρωπο που μέχρι τότε ήταν ένας απλός πολίτης και σήμερα κατέχει την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος.Έτσι το έγγραφο που αναρτήθηκε από τον EFSF σύμφωνα με τους Έλληνες αξιωματούχους δεν φέρει τις υπογραφές που αναφέρει στην 11η σελίδα, όπως λέει ο Κώστας Εφήμερος.

Διάβασέ το αυτό προσεκτικά

Του Κώστα Εφήμερου

Έπρεπε ήδη από εχθές να έχουμε καλύψει το κόστος των server, αυτά είναι 675€. Έχουμε όμως λιγότερο από 300€ στο αποθεματικό μας. Η εταιρία πληροφορικής που μας στηρίζει έχει πληρωθεί πριν τις εκλογές. Μόνο εσείς μπορείτε τώρα να μας στηρίξετε, τουλάχιστον δηλαδή για περίπου 20 ημέρες, οπότε περιμένουμε μια εξόφληση.

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.