Αναζήτηση Ετικέτας - Τούρκοι

RSS

Άρθρα

Ανίδωτη Ειδομένη

Του Παντελή Μπουκάλα

Επειδή λοιπόν στις 17 Δεκεμβρίου αρχίζει στο Στάδιο του Τάε Κβον Ντο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Κικ Μπόξινγκ - και οι μετανάστες πρέπει να φύγουν...

Όταν η Μέρκελ απειλεί το Αιγαίο

από f/b, Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης

Η παγια απαντηση της ΕΕ είναι, ότι η Ελλάδα εχει τις δυναμεις για τη φυλαξη και είναι δικα της τα συνορα και δικη της η ευθυνη για τη φυλαξη τους. Μοναδικη συμβολη της ΕΕ στο θεμα ηταν η αποστολη μικρης δυναμης της FRONTEX. Τρομερη αλληλεγγυη!

Όποιος Βιάζεται, Σκοντάφτει!

του Αλέξανδρου Raskolnick

Τίποτα ουσιώδες δεν θα επιτύγχανε η Ελλάδα, χωρίς προηγούμενο στρατηγικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, χωρίς επεξεργασμένα περιφερειακά προγράμματα και άνευ επενδυτικά ώριμων τοπικών δράσεων, που προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν ούτε στα χαρτιά ούτε στα μυαλά κανενός από αυτούς που προτείνουν επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Φούστα σημαίνει αλληλεγγύη

της Δάφνης Χρονοπούλου

Οι Τούρκοι το είχαν ξανακάνει- είχαν πάει στο σχολείο με φουστίτσες όταν η όλο και πιο καταπιεστική κυβέρνησή τους προσπάθησε να επέμβει στο ντύσιμο των συμμαθητριών τους. Τώρα τις ξαναφόρεσαν σαββατόβραδο για να διαμαρτυρηθούν για τη βία που υφίστανται οι γυναίκες.

Οι καλοί φράχτες κάνουν τους καλούς γείτονες

του Αλέξανδρου Raskolnick

Tι να σου κάνουν οι φράχτες κι αυτοί οι τύποι της Frontex; Ότι κάνει το FBI στα σύνορα με το Μεξικό κάνουν κι αυτοί, για τον φόβο των Ιουδαίων: Μια τρύπα στο νερό. Οι μπόμπες, ο βούρδουλας κι η πείνα δεν είναι χειρότερα κακά από τις κακουχίες των κολασμένων στην έξοδο απελπισίας, εκεί που ο πνιγμός είναι μόνο μια νοσηρή πιθανότητα που λίγο μετράει στον λογαριασμό των απελπισμένων.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.