Αναζήτηση Ετικέτας - toportal.gr

RSS

Άρθρα

Toportal.gr: Δικό σας!

του Άρη Δαβαράκη

Στο ψητό: Η συνεργασία με φίλη εταιρεία που θα αναλάμβανε toportal.gr για να το αναβαθμίσει από… βιοτεχνία  σε επαγγελματική προσπάθεια ματαιώνεται.

toportal.gr Airways: Αναγνωριστικές πτήσεις

του Άρη Δαβαράκη

Eπειδή εγώ το επιχειρηματικό «δεν τόχω», νοιώθω τεράστια ανακούφιση που όλο αυτό το κομμάτι θα το διαχειριστούν άνθρωποι που εκτιμώ και που ξέρουν από δουλειές.

toportal.gr ψάχνει μόνιμους συνεργάτες

του Άρη Δαβαράκη

Η νέα ιδιοκτησία του toportal.gr μας εξασφαλίζει οκτώ αμοιβόμενες θέσεις συνεργατών που εκτός του υπεύθυνου για το διαφημιστικό, του Χαλκιαδάκη και εμού, είναι άλλες πέντε.

Σταθερά προς την έξοδο

του Άρη Δαβαράκη

Γράφω τα τελευταία μου κείμενα σε αυτό το αγαπημένο site προσπαθώντας να πω κάποια πράγματα όσο πιο ευγενικά μπορώ. Δεν ειναι εύκολο όμως. Μάλλον αδίκως ταλαιπωρούμαι.

Καλό μήνα, Ανεμπόδιστο!

του Άρη Δαβαράκη

Λοιπόν: toportal.gr βάζει τα Κυριακάτικά του και με τις αναλυτικές πληροφορίες της υπηρεσίας Google Analytics διαλέγει τα 20 πιό διαβασμένα της τελευταίας εβδομάδας του Οκτωβρίου:  Σάββατο 24 με Σάββατο 31. 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου: Δυο χρόνια toportal.gr

του Άρη Δαβαράκη

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε πως θα γίνουμε πολύ ωραίοι πιά, αντάξιοι των πιστών μας φίλων αλλά και των πολλών και αξιόλογων «εχθρών» μας που ενεργοποιούν με τις αντιρρήσεις τους την σκέψη μας και μας εμπνέουν!

Για τον Δημήτρη Μπαρδάνη

του Άρη Δαβαράκη

Έφυγε λοιπόν ο Δημήτρης στα 53 του χρόνια. Με την γυναίκα του την Μαρία έχουν έναν γυιό 8 χρονών. Δεν ήταν άρρωστος, ήταν μια χαρά, έφυγε στον ύπνο του – δεν ξύπνησε. Η κηδεία του γίνεται αύριο Τρίτη, 5 το απόγευμα, στη Βούλα.

Απολογισμός

της Αθηνάς Τζολάκη

Υποστηρίζω τις δικές μου διαπιστώσεις και απόψεις (ένθερμη φίλη της Ευρώπης,  και  καθόλου Σύριζα, ευτυχής όμως που δύναμαι να το εκφράσω) καταναλώνοντας  έτσι πολύ ενέργεια που τελικά την στερώ από την δημιουργικότητα.

Ξεκαθαρίσματα στην τελική ευθεία

του Άρη Δαβαράκη

Για πολλοστή φορά θα ξεκαθαρίσω ότι εγώ ψηφίζω τον Τσίπρα με τα λάθη του και με τα σωστά του και στο πρόσωπό του ελπίζω πως θα βρει η σύγχρονη Ελλάδα τον ηγέτη που και χρειάζεται και δικαιούται.

Αν δεν ξεκινήσεις, δεν πάς πουθενά

του Άρη Δαβαράκη

Nα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, να μπορέσει και η κυβέρνηση Τσίπρα να ασχοληθεί με τα χίλια-δυό που εκκρεμούν, να μπορέσουμε και εμείς, χωριστά και μαζί, να ξαναγίνουμε χρήσιμοι, δημιουργικοί, ωραίοι.

Με την άδειά σας!

του Άρη Δαβαράκη

Με λίγα λόγια η σοβαρότητα των γεγονότων δεν μας επιτρέπει αυτές τις ώρες (και μέχρι την αναγγελία μιας συμφωνίας ή μιας αποτυχίας για συμφωνία)  να δημοσιεύσουμε την συνηθισμένη μας ύλη, άρθρα γνώμης ή links με το πώς ερμηνεύουν τις εξελίξεις διάφορα μεγάλα sites ή blogs ανεξάρτητης και απολύτως αδέσμευτης «λογοτεχνικής» δημοσιογραφίας.

Μελίνα-Μελινάκι, για πές εσυ –τι να πρωτοκάνω;

του Άρη Δαβαράκη

Αυτό το μέγα σκάνδαλο, το νόμιμο και ηθικό, των LuxLeaks, αν δεν είναι η τελευταία, είναι σίγουρα η προτελευταία σταγόνα που θα κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει και θα αναγκάσει όλους αυτούς τους τρελαμένους με τα λεφτά και τις απάτες «δημόσιους λειτουργούς» να κάνουνε λίγο κράτει, να πατήσουν φρένο, να σκεφτούν λίγο καλύτερα που οδηγούν την ανθρωπότητα αλλά και τα ευτελή σαρκία τους που έχουν γεμίσει πια ακαθαρσίες και σκουλήκια, στα σώματα και τα μυαλά τους, στις σχέσεις, τις σκέψεις, τις αποφάσεις τους.

Αποτελέσματα 1 έως 13 από 13.