Αναζήτηση Ετικέτας - συστημικά ΜΜΕ

RSS

Άρθρα

Οι αδελφοί Ντάλτον και ο Άδωνις

Του Κώστα Εφήμερου

Μεγάλη επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη για την δήλωσή του περί «υποκλοπής» των ΑΦΜ. Επίθεση που ξεκίνησε από τους Financial Times που στο πιο πρόσφατο ρεπορτάζ της ανταγωνίστηκε την γερμανική Bild.Προφανώς ο πρώην υπουργός οικονομικών όταν μιλούσε για τα ΑΦΜ δεν εννοούσε να χακάρει το σύστημα για να μάθει τα ΑΦΜ (που είναι δημόσια) αλλά να χρησιμοποιήσει τη βάση δεδομένων των ΑΦΜ στα πλαίσια κάποιου εναλλακτικού νομίσματος.

Με μισή καρδιά

Του Κωνσταντίνου Πουλή

Με δεδομένο όμως ότι η εναλλακτική λύση είναι η άνευ όρων παράδοση στα χέρια των δανειστών και των εδώ ομοϊδεατών τους, εκτιμώ ότι όποιος επιδίωκε μέχρι σήμερα την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών δεν μπορεί παρά να τις καταψηφίσει.

Να διώξουμε το φόβο

Του Κώστα Εφήμερου

Στις εκλογές του Ιανουαρίου τα συστημικά ΜΜΕ επένδυσαν στον φόβο.  Τώρα, λίγες ώρες πριν ξεσαλώσουν ήρθε η ώρα να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να αναλογιστούμε τι σημαίνει η ψήφος μας.

Ο δικός μας Γιάνης

Του Θανάση Καρτερού

Λοιπόν, ας το πάρουν όλοι απόφαση. Τον Γιάνη τον πάμε. Πολύ, μάλιστα. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τον πάνε αυτοί.

Ανοιχτή επιστολή πολίτη για τις Σκουριές: Κύριε υπουργέ Δημόσιας Τάξης, φημολογείται ότι...

Κωνσταντίνος Σωτηρίου / Κίνηση Ενεργοί Πολίτες

Ο τελευταίος χρονικά υπαίτιος των όσων «δεχτήκατε» εσείς τις τελευταίες ημέρες για τις Σκουριές και αφού προηγήθηκαν οι κ.κ. Τσοχατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Πάχτας , είναι ο κ. Σαμαράς με την γνωστή νοοτροπία και φράση «η επένδυση θα γίνει με οποιοδήποτε κόστος». Αυτό το κόστος ευχόμαστε να είναι το τελευταίο με τις προχθεσινές εικόνες στις Σκουριές. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Δυνατά μπροστά μαζί!

του Άρη Δαβαράκη

Να σταματήσουμε την γκρίνια όσοι από εμάς που ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ έχουμε αρχίσει ήδη να φορτώνουμε την ήδη υπερφορτωμένη μας κυβέρνηση με αρνητισμό και μαυρίλα, την ώρα ακριβώς που χρειάζεται απο εμας ξεκάθαρη στήριξη.

Γεια σου Γιάνη Βαρουφάκη!

του Άρη Δαβαράκη

Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα κλείνει σήμερα μόνο 4-5 μέρες ζωής Μόλις την Πέμπτη είδε ο πρωθυπουργός τον Σούλτς και μόλις πριν λίγες ώρες γίνανε οι συναντήσεις με τον Γερούν Ντεϊσελμπλούμ . Βέβαια αυτή που «έγραψε» πιο πολύ ήταν η συνάντηση με τον Γιάννη Βαρουφάκη που ξέρει πολύ καλά την γλώσσα και τα φερσίματα των Ντεϊσελμπλούμ  αυτού του κόσμου...

Κακά τα Ψέματα

του Αλέξανδρου Raskolnick

Όμως, κακά τα ψέματα,  δεν θα είναι καθόλου εύκολες αυτές οι τελευταίες μέρες ούτε θα πέσουν αμαχητί, οι ολετήρες, στον αγώνα τους να συνεχίσουν να κρατούν, από τη μια μεριά την κουτάλα της εξουσίας στο χέρι κι από την άλλη τα αρχεία του κράτους μας, ερμητικά κλειστά στο δημόσιο έλεγχο.

Καινούργιοι, αλλιώτικοι δημοσιογράφοι

του Άρη Δαβαράκη

Δεν μπορώ εδώ να κάνω έναν κατάλογο από ονόματα δημοσιογράφων ή κάποιων ενημερωτικών site που εκτιμώ και εμπιστεύομαι, γιατί ευτυχώς αυξάνουν συνεχώς μέρα με την ημέρα και θα αδικήσω πολλούς που αγωνίζονται με ελάχιστη ή και καθόλου αμοιβή, να βάλουν στη θέση τους τα κομμάτια του πάζλ, συχνά ρισκάροντας πολλά. Μπορώ όμως να φέρω ένα παράδειγμα: Την περίπτωση του ThePressProject.

Αποτελέσματα 1 έως 10 από 10.