Αναζήτηση Ετικέτας - συνήγορος πολίτη

RSS

Άρθρα

Για τους κολασμένους...

Του Γιάννη Παντελάκη

Οι χώροι αποπνέουν δυσοσμία, οι μεταδοτικές ασθένειες θερίζουν, προχθές προστέθηκε άλλος ένας νεκρός, ένας καρκινοπαθής στο τελευταίο στάδιο, οι οροθετικοί δεν έχουν κανενός είδους ιατρική βοήθεια και κρατούνται σε κελιά-τουαλέτες.

Τα ασυνόδευτα: Στο δρόμο της προσφυγιάς #unaccompaniedminors

της Δάφνης Χρονοπούλου

Ένα παιδάκι 2 χρονών  από τη Συρία βρέθηκε μόνο του στην περιοχή του Έβρου. Δεν είναι η πρώτη φορά που μικρό παιδί εντοπίζεται μόνο του - ενώ υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν εντοπίζονται ποτέ...

Ο Συνήγορος του Πολίτη επισημαίνει τα προβλήματα του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό

Από http://www.sofokleous10.gr/

Το θέμα του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό επανέρχεται στο προσκήνιο και οι οργανώσεις πολιτών που αντιδρούν βρίσκονται πάλι σε επιφυλακή. Με αφορμή την επικείμενη συζήτηση, αναδημοσιεύουμε ένα άρθρο που συνοψίζει τις παρατηρήσεις, τις επιφυλάξεις και τον προβληματισμό του Συνηγόρου του Πολίτη, με βάση το κείμενο που απέστειλε στον Υπουργό Οικονομικών, επισημαίνοντας την ανάγκη νέας, ολοκληρωμένης, επεξεργασίας.

SHUTTERSTOCK

Επιστροφή χρημάτων σε ασφαλισμένο

Από naftemporiki.gr

Επιστροφή μέρους των χρημάτων, που πλήρωσε σε ιδιωτική κλινική συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ, πέτυχε ασφαλισμένος μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη.

Παρέμβαση του Συνήγορου του Πολίτη

Από in.gr

Μέτρα για την προστασία των πιο ευάλωτων ομάδων αλλοδαπών, θύματα ρατσιστικής βίας, θύματα εμπορίας ανθρώπων, ειδικές κατηγορίες ανηλίκων και ασθενών, καθώς και όσων έχουν ειδική άδεια παραμονής ζητά ο Συνήγορος του Πολίτη.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.