Αναζήτηση Ετικέτας - συνεργάτες

RSS

Άρθρα

Σκληρή (αντ)επίθεση Τσίπρα κατά Λαφαζάνη - Βαρουφάκη

tovima.gr

Αλέξης Τσίπρας: "Αν κάποιοι πιστεύουν ότι το εναλλακτικό αριστερό σχέδιο είναι  η αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ ας βγουν να το εξηγήσουν στον ελληνικό λαό. Και να μη κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της δικής μου υπογραφής".

Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε στους συνεργάτες του ότι «η κυβέρνηση έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή, τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού μαζί της και άνετη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο» και συμπλήρωσε: «Ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύθηκε για να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις και να διαχειριστούμε τα δύσκολα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν μια εύκολη υπόθεση. Οι αποφάσεις και η διαχείριση τους ανήκουν αποκλειστικά σε εμάς, όσο δύσκολες και να είναι». Και μίλησε για το "μεγάλο ναί" και το "μεγάλο όχι" με τα οποία βρίσκεται ήδη αντιμέτωπος...

Μέχρι εδώ ήτανε

του Άρη Δαβαράκη

Ο Γιάνης Βαρουφάκης με τις αναφορές του στο Κούγκι, έθεσε ένα ερώτημα ουσιώδες: "Δηλαδή, ο Σαμουήλ δεν έπρεπε να ανατινάξει το Κούγκι;. Είναι κακή αυτή η αφήγηση αυταπάρνησης για την πατρίδα μας;"

Η απάντηση Βαρουφάκη στους επικριτές του: Τους ενώνει το μίσος τους για μένα

ΕΘΝΟΣ On Line

Το απόφθεγμα του 32ου προέδρου των ΗΠΑ, Φράνκλιν Ντιλέϊνο Ρούζβελτ, μια ιστορική ατάκα του σε ομιλία του στις 31 Οκτωβρίου του 1936 στο Madison Square Garden, στη Νέα Υόρκη, «θυμίζει» σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας έτσι στους επικριτές του. «FDR, (Ρούζβελτ), 1936: "Τους ενώνει το μίσος τους για μένα. Και εγώ καλοδέχομαι το μίσος τους". Μια ρήση που είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου (και την πραγματικότητα) αυτές τις ημέρες» είναι το tweet του κ. Βαρουφάκη, με αφορμή τη θύελλα επικρίσεων που δέχεται για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στους υπόλοιπους υπουργοί Οικονομικών στο Eurogroup.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.