Αναζήτηση Ετικέτας - συναγερμός

RSS

Άρθρα

Χθες στο σουπερ μαρκετ

Απο το Fb του Ευδόκιμου Τσολακίδη

Κι ερχεται μια μαλακισμενη στο ταμειο και του λεει "πηγαινε εξω και περιμενε, θα στα φερει εξω αυτα που σου πηρε". "Στον φιλο μου μιλατε ετσι;" της λεω "Στον φιλο μου μιλατε στον ενικο; πως τολματε;" Κοκκινησε η γουρουνα...

Ο αδηφάγος δράκος της κινεζικής ανάπτυξης καταστρέφει τον πλανήτη

Του Μιχάλη Γιαννεσκή

Φέτος, ο ετήσιος οικολογικός συναγερμός χτύπησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, σε 7,5 μήνες, η παγκόσμια κατανάλωση φυσικών πόρων είχε υπερβεί το όριο το οποίο ο πλανήτης μπορεί να αναπαράγει σε ένα χρόνο.

Απειλή… δεξιού ατυχήματος, στο όριο του στατιστικού λάθους

Tvxs/Ανάλυση

Απειλή ανατροπής και… δεξιού ατυχήματος, έστω και στο όριο του στατιστικού λάθους, αναδύεται μέσα από το τελευταίο κύμα δημοσκοπήσεων ενεργοποιώντας άμεσο «καμπανάκι» συναγερμού στο εκλογικό επιτελείο της Κουμουνδούρου.

Τι να κάνουμε;

του Πάνου Ζέρβα

O Αλέξης Τσίπρας έχει την ιστορική ευκαιρία να αγνοήσει τον διχασμένο (και πολιτικά ευνουχισμένο) ΣΥΡΙΖΑ και να προχωρήσει στην ίδρυση ενός νέου, σύγχρονου φορέα, με τη βοήθεια του οποίου θα συσπειρώσει τις πολλές χιλιάδες των πολιτών που δεν έχουν εκπροσώπηση στην υφιστάμενη πολιτική σκηνή.

Κορτώ, Χωμενίδης, το τσιγάρο του Νίκου Ξυδάκη, η Άννυ και η πρώτη μου έκθεση φωτογραφίας

του Φώτη Θαλασσινού

Φωτογράφιζα και επεξεργαζόμουν τις φωτογραφίες μου στον υπολογιστή. Υπήρξαν εικόνες των οποίων η θέαση με ικανοποιούσε μετά από οχτώ ώρες δουλειάς. Ήθελα το αποτέλεσμα να θυμίζει την μετάβαση από τη ζωγραφική στη φωτογραφία.

Κάποιος ύποπτος

του Γιάννη Μακριδάκη

{....] ακούστηκε πλέον καθαρά η φωνή του οδηγού και κατόπιν οι φωνές κάποιων κυριών, οι οποίες με υπερβάλλοντα ζήλο προωθούσαν προς το πίσω μέρος του οχήματος το μήνυμα και την σύσταση να ψαχτούμε όλοι, μη τυχόν μας λείπει οτιδήποτε από τις τσέπες και τις τσάντες μας διότι, όπως ακριβώς έλεγαν, εντός του λεωφορείου υπήρχε κάποιος ύποπτος!

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.