Αναζήτηση Ετικέτας - Σταμάτης

RSS

Άρθρα

Το ΑΙDS δεν είναι μπαμπούλας

της Κάτιας Ηγουμενάκη

Συστήθηκε σεμνά."Με λένε Σταμάτη και είμαι πρώην τραβεστί και φορέας του ΑΙDS. Δεν είμαι ζητιάνος αλλά ζητάω βοήθεια διότι τα φάρμακα που πρέπει να παίρνω είναι πολύ ακριβά και δε μπορώ ν΄ ανταπεξέλθω."

Η ανάγκη, όπου νάναι, Ναγκασάκι

του Άρη Δαβαράκη

Καμιά φιλοσοφία, καμιά θρησκεία, καμιά ιδεολογία, καμιά κοσμοθεωρία δεν κηρύττει και δεν δικαιολογεί την απόλυτη αυτή υποδούλωση στο χρήμα, ακόμα και των πιο προηγμένων κοινωνιών (όπως των Ευρωπαϊκών λαών ή των πολιτών των ΗΠΑ).

Τσίπρας και Μέρκελ βγάζουν… αρχηγό στη ΝΔ

Tvxs Ρεπορτάζ

Με το σύνδρομο «προσωπικής δικαίωσης» του Αντώνη Σαμαρά να καθηλώνει κάθε προοπτική, πολιτικής και δημοσκοπικής ανάκαμψης στη Νέα Δημοκρατία και με το γαλάζιο στράτευμα διχασμένο επί της αντιπολιτευτικής τακτικής, η ενδεχόμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τους πιστωτές γίνεται πλέον θρυαλλίδα των εξελίξεων και της επόμενης μέρας στην κεντροδεξιά. Η υπερψήφιση ή μη από τη ΝΔ της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και πιστωτών  θα αποτελέσει και το σύνθημα για την τελική αναμέτρηση μεταξύ του «μπλοκ Σαμαρά» και των ομάδων αμφισβήτησής του.

Αλέξης Σταμάτης

Ο Αλέξης Σταμάτης γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα όπου και μένει. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ και στο Λονδίνο. Εχει γράψει συνολικά 23 βιβλία και έχει μεταφραστεί σε 10 χώρες. Το τελευταίο του μυθιστόρημα είναι τα «Μελίσσια» (εκδ. Καστανιώτη) που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2014. Στις 17 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα το θεατρικό του έργο «Innerview» στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Διαβάστε την πλήρη συνέντευξή του στην "Καθημερινή".

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.