Αναζήτηση Ετικέτας - ΣΟΚ

RSS

Άρθρα

Η Λεπέν κι εμείς

Του Παύλου Τσίμα

Η άνοδος της Λεπέν τρομάζει επειδή εγγράφεται σε ένα κύμα ευρωσκεπτικισμού που γιγαντώνεται όχι στους φτωχούς καταφρονεμένους της ευρωπεριφέρειας, αλλά στον πλούσιο πυρήνα της Ευρώπης, στο κέντρο και στον βορρά της.

Ο Τζακ Λιου τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης του Ελληνικού χρέους

HuffPost Greece

Υπέρ της αναδιάρθρωσης του Ελληνικού χρέους τάχθηκε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Τζακ Λιου μία μέρα μόλις πριν το κρίσμο Eurogroup στις Βρυξέλλες. Ειδικότερα ο Τζακ Λιου, δήλωσε ότι πρέπει να συμφωνηθεί μια "μορφή αναδιάρθρωσης" του χρέους της Ελλάδας, ενώ επισήμανε ακόμη πως φοβάται ένα "ατύχημα" στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές της. "Η Ελλάδα πρέπει να κάνει επώδυνες προσαρμογές (...) και οι διεθνείς πιστωτές της Ελλάδας πρέπει να δείξουν ευελιξία όσον αφορά τους στόχους και τον τρόπο επίτευξής τους. Και χρειάζεται να γίνει συζήτηση για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους".

Χωρίς παράσταση σε δίκη 9.599 δικηγόροι της Αθήνας εντός του 2015

tovima.gr

Στοιχεία που προκαλούν σοκ για την κατάσταση κρίσης στην οποία έχουν περιέλθει περίπου οι μισοί δικηγόροι, εγγεγραμμένα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), παρουσίασε σήμερα Τρίτη κατά τον απολογισμό της προεδρίας του ο πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Βασίλης Αλεξανδρής. Ο κ. Αλεξανδρής τόνισε ότι οι δικηγόροι που δεν καταβάλλουν εισφορές στο Ταμείο Πρόνοιας ανέρχονται σε 8.672 άτομα και στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ) σε 8.582, σε σύνολο 22.000 εγγεγραμμένων μελών.

Κάθε μέρα που περνάει είναι για την Ελλάδα κερδισμένη

του Άρη Δαβαράκη

Το αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου που άνοιξε την πόρτα του Μαξίμου στον αριστερό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ τόσο για τους «εταίρους» μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και για την ίδια την ελληνική κοινωνία. Ακόμα και εμείς που υποστηρίξαμε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, χρειαστήκαμε τον χρόνο μας για να συνειδητοποιήσουμε πόσο μεγάλη και σημαντική είναι αυτή η αλλαγή που επιφέραμε...

«ΣΟΚ» στο ΠΑΣΟΚ από τον Παπανδρέου

Του Δημήτρη Κουκλουμπέρη

Ο κ. Παπανδρέου επιμένει στις προτάσεις του για την πορεία του κινήματος, που «αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της προϊούσας διάλυσης που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα, της αναγέννησης και ανασυγκρότησής του». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακοινώσεις του νέου φορέα θα γίνουν μετά την τρίτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενδεχομένως στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι το Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΣΟΚ) και το «Αλλαγή». 

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.