Αναζήτηση Ετικέτας - Skype

RSS

Άρθρα

toportal.gr Airways: Αναγνωριστικές πτήσεις

του Άρη Δαβαράκη

Eπειδή εγώ το επιχειρηματικό «δεν τόχω», νοιώθω τεράστια ανακούφιση που όλο αυτό το κομμάτι θα το διαχειριστούν άνθρωποι που εκτιμώ και που ξέρουν από δουλειές.

Tζέιμς Γκαλμπρέιθ: Συνέντευξη στην Αναστασία Γιάμαλη

Της Αναστασίας Γιάμαλη/avgi.gr

Ο Αμερικανός καθηγητής Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, ο οποίος ακολούθησε την ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες και παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς τη σύνοδο κορυφής και το Εurogroup, αποκαλύπτει τα κλειδιά της διαπραγμάτευσης και συμπεραίνει ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ουδέποτε διαπραγματεύτηκε με τους εταίρους.

Στο skype με τον Irvin Yalom

Του Λεωνίδα Αναγνώστου

Την Τετάρτη το βράδυ, ο Irvin Yalom συνδέθηκε μέσω Skype με τον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ για να απαντήσει σε ερωτήσεις 5 δημοσιογράφων με αφορμή την πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας «Ο Κήπος του Γιάλομ - Φιλοσοφία μιας Ζωής» στις 11 Δεκεμβρίου. Ο 83χρονος Yalom είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για το λογοτεχνικό του έργο που, παντρεύοντας την υπαρξιακή ψυχανάλυση με τη λογοτεχνία, τη μεταφέρει από τα πανεπιστημιακά έδρανα σε εκατομμύρια κομοδίνα, στο μετρό και στις παραλίες της Ελλάδας. Τα βιβλία του,που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Άγρα είναι τα απόλυτα εγχειρίδια εκλαϊκευμένης ψυχολογίας.

Αποτελέσματα 1 έως 3 από 3.