Αναζήτηση Ετικέτας - Σαββατοκύριακο

RSS

Άρθρα

toportal.gr Airways: Αναγνωριστικές πτήσεις

του Άρη Δαβαράκη

Eπειδή εγώ το επιχειρηματικό «δεν τόχω», νοιώθω τεράστια ανακούφιση που όλο αυτό το κομμάτι θα το διαχειριστούν άνθρωποι που εκτιμώ και που ξέρουν από δουλειές.

Ψάχνοντας απεγνωσμένα για ήρωες

Του Γιώργου Κασιμέρη*

«Θα γίνουν επεισόδια το Σαββατοκύριακο;», με ρώτησε Άγγλος πανεπιστημιακός, φίλος που αγαπάει την Ελλάδα, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. «Φυσικά και θα γίνουν», ήταν η απάντησή μου.

Μετανάστευση: Ενα παγκόσμιο ζήτημα που απαιτεί παγκόσμια επίλυση

Της Κριστίν Λαγκάρντ

Οι δημογραφικές πιέσεις, η παγκοσμιοποίηση και η κλιματική αλλαγή θα φέρουν περισσότερες μεταναστευτικές ροές εκτός συνόρων τις επόμενες δεκαετίες. Η μετανάστευση είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα. 

Οκτώβρη μου φοιτηταρά!

του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Πολύ μούρη ρε σεις αυτός ο Ace Hanna,  είπε ο Θάνος όταν βγήκαμε έξω και άναψε ένα Αντινικότ 22 που βρώμαγε πίσσα μέχρι την κόλαση. Ο κεντρικός ήρωας, κακός μέχρι το κόκκαλο, όλο ανέφερε πως είχε δίκιο ο Ace Hanna, αυτό το κατάφερνε ο Ace Hanna, ο πιο γρήγορος ήταν ο Ace Hanna και τέλος  πάντων τον σκότωσε τον Ace στο τέλος..

Κι ύστερα κι ύστερα…

του Γιάννη Μακριδάκη

O εργάτης παίρνει 3,8 ευρώ την ώρα και δουλεύει 8ωρο κυλιόμενο σε 3 βάρδιες, όλο το 24ωρο δεν σταματά η παραγωγή: Παράγουν 1 αυτοκίνητο ανά λεπτό της ώρας...

Δεκαπενταύγουστος*: Ραντεβού την Δευτέρα!

του Άρη Δαβαράκη

Σίγουροι πως «θα κάνετε αγάπη» (είναι αγιορείτικη έκφραση αυτή, «κάνε αγάπη αδερφέ μου και πιάσε ένα ροδάκινο»), τα αφήνουμε όλα όπως ήταν χτές – με αυτό το επεξηγηματικό κειμενάκι καπάκι.

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.