Αναζήτηση Ετικέτας - Σάββας Ξηρός

RSS

Άρθρα

Ο αμετανόητος Ξηρός και οι ανόητοι υποστηρικτές του

του Πάνου Ζέρβα

Ο Πάνος Ζέρβας απο την "Καλύβα ψηλά στο Βουνό" (όπου κατοικεί) γράφει διακόσιες λεξούλες για το ζήτημα του στυγνού δολοφόνου Σάββα Ξηρού που είναι, λέει και θρησκευόμενο το παληκάρι. Λίγες λέξεις αλλά ευθύβολες. Προσυπογράφω με χίλια! (Αρης Δαβαράκης)

Επί προσωπικού

του Άρη Δαβαράκη

Μπαίνω στο κυρίως πιάτο για να μην μακρηγορούμε:  Οι δολοφονίες της 17 Νοέμβρη και ότι σχετιζότανε με αυτά τα σκυλιά τα λυσσασμένα,  ήταν για μένα πάντα το κόκκινο πανί. Δεν θα κάτσω να σας αναλύσω τι πίστευα και τι πιστεύω γι’ αυτούς γιατί δεν έχει πια σημασία. Δικάστηκαν, μπήκαν φυλακή, ο κύκλος του αίματος φάνηκε να κλείνει. Στο μεταξύ είχαν δολοφονήσει ανθρώπους που ήξερα καλά, «δικούς μου» ανθρώπους, αγαπημένους.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Τρομοκράτες οι Χρ. Ξηρός και Ν. Μαζιώτης - παγώνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία»

tanea.gr

Μετά από την ένταση που προκλήθηκε στις σχέσεις της Αθήνας με την Ουάσιγκτον για το νομοσχέδιο που ανοίγει τον δρόμο για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η αμερικανική κυβέρνηση εξέδωσε εκτελεστική πράξη με την οποία χαρακτηρίζει τον Χριστόδουλο Ξηρό (αδελφό του Σάββα) και τον Νίκο Μαζιώτη τρομοκράτες. H κυβέρνηση των ΗΠΑ δεσμεύει τα περιουσιακά στοιχεία και παγώνει τους λογαριασμούς τους.

Ο Τσίπρας ήρθε για να μείνει

του Άρη Δαβαράκη

Ο τρόπος λοιπόν που απάντησε ο Τσίπρας στον Αμερικάνο πρέσβη, ευγενικά, εξηγώντας του και θυμίζοντάς του τους Τζιχαντιστές που είναι ο σημερινός μεγάλος κίνδυνος, δεν μου άφησε περιθώρια να συνεχίσω να είμαι θυμωμένος που ο Σάββας Ξηρός θα βάλει βραχιολάκι και θα συνεχίσει να εκτίει την ποινή του φρουρούμενος στο σπίτι του.

Μαξίμου: Όχι απελευθέρωση τρομοκράτη, αλλά δημιουργία κράτους δικαίου

tvxs.gr/Απαντήσεις

«Ο νόμος που ψηφίζεται στη Βουλή δεν οδηγεί σε καμία απελευθέρωση τρομοκρατών», επισημαίνει η ελληνική κυβέρνηση, απαντώντας στις ανησυχίες και τις ενστάσεις των ΗΠΑ για το νομοσχέδιο κατάργησης των φυλακών Τύπου Γ. Σημειώνεται πως σε άρθρο του νομοσχεδίου, στο οποίο εμπίπτει και η περίπτωση του Σάββα Ξηρού, προβλέπεται κατ' οίκον έκτιση της ποινής των ισοβιτών που έχουν πάνω από 80% αναπηρία και έχουν εκτίσει 10 χρόνια φυλάκισης. Το εν λόγω άρθρο προκάλεσε τόσο την αντίδραση της αντιπολίτευσης όσο και των ΗΠΑ.

Μπακογιάννη: «Καμία Δημοκρατία δεν διαπραγματεύεται με τρομοκράτες»

tanea.gr

Πυρά κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου και της κυβέρνησης, εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Βουλή για την ρύθμιση που αφορά τον έγκλειστο τρομοκράτη της 17Ν Σ. Ξηρό. «Σε μια στιγμή ευρύτερης κρίσης όπου η Ελλάδα θα χρειαζόταν το σύνολο των δυνάμεών της ενωμένο, η κυβέρνηση επιλέγει να χαράξει νέες διαχωριστικές γραμμές», τόνισε η πρώην υπουργός της ΝΔ, στηλιτεύοντας τις δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου.

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.