Αναζήτηση Ετικέτας - Σαμαροβενιζέλοι

RSS

Άρθρα

Μέχρι εδώ ήτανε

του Άρη Δαβαράκη

Ο Γιάνης Βαρουφάκης με τις αναφορές του στο Κούγκι, έθεσε ένα ερώτημα ουσιώδες: "Δηλαδή, ο Σαμουήλ δεν έπρεπε να ανατινάξει το Κούγκι;. Είναι κακή αυτή η αφήγηση αυταπάρνησης για την πατρίδα μας;"

Μην μασάτε πατριώτες!

του Άρη Δαβαράκη

Ένας κόκκος άμμου (σαν αυτόν της σύγχρονης Ελλάδας που ζητάει αλλαγή πορείας) είναι αρκετός για να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην καλολαδωμένη (αλλά παλιάς τεχνολογίας ευτυχώς) μηχανή της διεφαρμένης ΕΕ...

Τέσσερις σύντομες παρατηρήσεις για τα κατ εμέ πιο SOS

της Φιλοθέης Βαρσαμή

Και παρ όλα τα στραβά, τις αντιξοότητες, τις αναποδιές, την οικονομική αβεβαιότητα, την αγχωμένη ρευστότητα, τα κυβερνητικά πρώτα λάθη και την κλιμακωμένη τουρκική επιθετικότητα, ξαναπαθαίνω "αισιοδοξία" ότι κάτι καλό, κάτι ακόμα και σπουδαίο γίνεται σε αυτή τη χώρα ξανά.

Για τις τελευταίες εξελίξεις

Του Hades

Όπως ο Τσίπρας είχε ποντάρει στο ότι οι δανειστές έχουν να χάσουν τα πάντα αν επιμείνουν στην ρήξη (και είχε δίκιο επί της ουσίας), έτσι και οι δανειστές πόνταραν τα πάντα στο ότι ουδείς Έλληνας πρωθυπουργός έχει το ειδικό βάρος να σηκώσει στους ώμους μια χρεωκοπία της χώρας και πιθανή επιστροφή στη δραχμή (και είχαν δίκιο και αυτοί).

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.