Αναζήτηση Ετικέτας - Ρώσοι

RSS

Άρθρα

Αλέξης Τσίπρας

“Θέμα” στα κοινωνικά δίκτυα έγινε το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αρχικά δημοσίευσε στο Twitter τα όσα είπε στον Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την διάρκεια της Ευρωτουρκικής Συνόδου και στη συνέχεια τα διέγραψε από τον αγγλόφωνο λογαριασμό του.

Οι μεγάλες προφητείες

Της Ξένιας Κουναλάκη

Ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών πιστεύει ακράδαντα ότι ο μισός γυναικείος πληθυσμός, της Ντόρας Μπακογιάννη συμπεριλαμβανομένης, είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί του.

Επίθεση στο Παρίσι: Ψυχολογία, Τρομοκρατίες και Ολοκληρωτικός Πόλεμος

του Γιώργου Θωμαϊδη

Οι τακτικιστές του Ισλαμικού Κράτους, στέλνουν το μήνυμα πως θέλουν να προκαλέσουν ξενόφοβη εσωτερική αναταραχή στη Γαλλία, και να περάσουν το μίσος –άρα και τον πόλεμο- μέσα στο έδαφος της.

Γειά σου Παντελή

του Άρη Δαβαράκη

Το κείμενο μου που σε ενόχλησε («Δυστυχώς, δυστυχώς, δυστυχώς») δεν προέτρεπε κανέναν ούτε να γονατίσει, ούτε να παραδοθεί, ούτε τίποτα τόσο δραματικό. Διαπίστωνε την πραγματικότητα όπως είχε διαμορφωθεί λόγω των άθλιων εκβιασμών της ηγετικής όμάδας των Ευρωπαίων και των Σαμαροβενιζέλων με τα ΜΜΕ τους. Και με πολλή αγωνία, ήθελε να συμβάλλει έστω όσο ένας κόκκος άμμου στην αμμουδιά στην αποτροπή πιστωτικού γεγονότος, στην ρήξη και στο Grexident.

Οι δύο όρκοι του Αλέξη Τσίπρα

Του Αλέξη Παπαχελά

Το λόμπι της δραχμής θα δώσει την ύστατη, εξαιρετικά σκληρή μάχη για να οδηγηθούμε στα βράχια. Για να μην παρεξηγούμαι, το εν λόγω λόμπι έχει κάθε λογής μέλη. Υπάρχουν εκείνοι που θα ήθελαν να σβηστούν τα εσωτερικά τους χρέη εν μέσω μιας συνολικής κατάρρευσης και μετά να μας αγοράσουν τζάμπα με τα χρήματα που έχουν στο εξωτερικό. Υπάρχουν οι ιδεολόγοι που σου λένε πως αλλαγή καθεστώτος και αριστερή πολιτική με ευρώ δεν κολλάνε. Και υπάρχουν και οι ακραίοι εθνικολαϊκιστές που ονειρεύονται μια βορειοκορεατική και βαθύτατα βαλκανική εκδοχή πολιτεύματος. Και οι τρεις κατηγορίες εκπροσωπούνται επαξίως στο σημερινό σκηνικό εξουσίας. Ποιος μπορεί να τους σταματήσει; Ο κ. Τσίπρας με το πολιτικό κεφάλαιο που διαθέτει. Θέλει όμως πολύ γερά νεύρα και κότσια αυτό.

Πολυπόθητη χρυσή Ουδετερότητα

του Ξενοφώντα Ίσσαρη

Κάτι δεκαετίες τώρα οι Αμερικανοί θέλουν τα πετρέλαια του Αιγαίου, οι Ρώσοι τον Νότιο Αγωγό του φυσικού αερίου τους και οι Κινέζοι μια πύλη στην Ευρώπη. Προφανώς δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν και τα τρία αυτά μαζί αν ο ελληνικός γεωγραφικός χώρος γινόταν με οποιονδήποτε τρόπο προτεκτοράτο μόνον του ενός. Κάτι που θέλει να κάνει η ΕΕ την Ελλάδα χωρίς να προσφέρει σε αντάλλαγμα κάτι άλλο  από διατραπεζικές και πολιτικές απάτες (όπως τα μνημόνια), ακραία λιτότητα και ατέλειωτη διαφθορά.

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.