Αναζήτηση Ετικέτας - πτώση

RSS

Άρθρα

Μαρίσα Μάγερ

Οταν πριν από λίγες ημέρες η Μαρίσα Μάγερ ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, οι μετοχές της Yahoo άρχισαν να κατρακυλάνε. Η εδώ και τρία χρόνια διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, 40 ετών σήμερα, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να απομακρυνθεί ιδιαίτερα από τη δουλειά της, παρά το γεγονός ότι θα φέρει στον κόσμο όχι ένα, αλλά δύο παιδιά - κοριτσάκια. Στον πρώτο της γιο, τον Μακάλιστερ, τον οποίο γέννησε λίγους μήνες αφού ανέλαβε τα ηνία της Yahoo, έλειψε μόλις 14 μέρες.

Να τελειώνουμε με το πένθος

Του Θανάση Καρτερού

Αν εκείνοι που το επιδιώκουν καταφέρουν να αποδομήσουν τον Τσίπρα, θα το πληρώσει και η Αριστερά, αλλά και ο τόπος - για πολλά χρόνια.

Οι εφτάψυχες γάτες της Μεσογείου

του Γιάννη Πάσχου

Το καλοκαιρινό μου σύστημα είναι  κληρονομικό, το έχω εντός μου, υπάρχει  μέσα μου εκ γενετής. Είναι δομικό στοιχειό της ύπαρξής μου.

Stop

by Delirium Tremens

Και σας βλέπω συνέχεια - μα συνέχεια - που οδηγείτε με το κινητό στ αυτί. Συνέχεια. Ή που τσακώνεστε μέσα στο αμάξι. Ή που βάφεστε εν κινήσει. Η άλλη έγβαζε τα φρύδια της εν κινήσει. Ή που περνάτε Stop χωρίς καν να κοιτάξετε. Και κάποια μέρα θα σκοτώσετε κάποιον γιατί απλά δεν θα τον πάρετε χαμπάρι.

Με απώλειες άνω του 5% έκλεισε το Χρηματιστήριο

tanea.gr

«Η αγορά είχε προεξοφλήσει τη στήριξη του Eurogroup σε μια προληπτική γραμμή. Αυτό που ενδιαφέρει είναι τι θα σου ζητήσουν να κάνεις για τη γραμμή αυτή και τί μορφής έλεγχο θα έχουν πάνω σε αυτή τη γραμμή [...] αυτά θα κρίνουν και το πολιτικό παιχνίδι».

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.