Αναζήτηση Ετικέτας - προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

RSS

Άρθρα

Τέλος χρόνου βλέπει το Bloomberg

bloomberg.com

Το Bloomberg γράφει λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση τριών δημοσκοπήσεων που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται στην πρόθεση ψήφου. «Ο χρόνος τελειώνει για τον Σαμαρά». Και ο αναλυτής της ALCO, Κώστας Παναγόπουλος εξηγεί: «Όντως ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει στέρεο προβάδισμα που δεν μπορεί να ανατραπεί εύκολα».

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε 4 δημοσκοπήσεις

euro2day.gr

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με τη διαφορά μεταξύ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της ΝΔ, σε τρεις από αυτές, να μειώνεται. Η Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής», η Αlco για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος», η Interwiew για τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» και η ProRata που δημοσιεύει το «Παρόν».

Προβάδισμα 7,5% στο ΣΥΡΙΖΑ

euro2day.gr

Καθαρό προβάδισμα 7,5 μονάδων διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Όπως μεταδίδει το skai.gr, η έρευνα φανερώνει μια κοινωνία «διχασμένη» αναφορικά με την προεδρική εκλογή και απαισιόδοξη για το μέλλον της χώρας. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με ποσοστό 27,5% και  η ΝΔ ακολουθεί με 20%.

Αποτελέσματα 1 έως 3 από 3.