Αναζήτηση Ετικέτας - προτεραιότητες

RSS

Άρθρα

Toportal.gr: Δικό σας!

του Άρη Δαβαράκη

Στο ψητό: Η συνεργασία με φίλη εταιρεία που θα αναλάμβανε toportal.gr για να το αναβαθμίσει από… βιοτεχνία  σε επαγγελματική προσπάθεια ματαιώνεται.

Το μπουκάλι αδειάζει, η ζωή συνεχίζεται (ο σώζων εαυτόν σωθήτω)

του Άρη Δαβαράκη

Ο καθένας απο εμάς, κι’ αν δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα, μπορεί να σώσει τον εαυτό του. Και σώζοντας τον εαυτό του συμβάλλει τα μέγιστα και στο κοινό καλό. Γιατί μόνο όρθιος είσαι χρήσιμος.

Τσίπρας: Στόχος αυτή η κυβέρνηση να βγάλει την Ελλάδα από τα Μνημόνια [ΒΙΝΤΕΟ]

Προγραμματικές δηλώσεις

«Απέναντι στην αποτυχημένη νεοφιλελεύθερη πολιτική που θέλει να ορθώσει την ανάπτυξη σε κοινωνικά ερείπια, εμείς θα βάλουμε τους ανθρώπους πάνω από όλα», τονισε ο πρωθυπουργός. Βασικές οικονομικές προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η απομείωση του χρέους, η επιστροφή στην ανάπτυξη και οι τράπεζες.

Μα τι γράμμα να σου στείλω

by Delirium Tremens

Κατανοώ τις δυσκολίες, η παραλαβή ενός κράτους-φαντάσματος, από μια απαράδεκτη συγκυβέρνηση, δεν είναι απλό πράγμα, όμως σε εκλιπαρώ αγαπητέ Αλέξη. Βάλε προτεραιότητες. και αυτές ας είναι ο κόσμος που έχει καταρρεύσει, ο κόσμος που πεινά, που δεν έχει δουλειά, που φυτοζωεί, που χάνει το σπίτι του, χάνει τη ζωή του.

Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο

ThePressProject

Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα αλαζονείας και αμείλικτη στάση απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς συνέστησε προς τα μέλη της νέας κυβέρνησης ο Αλ. Τσίπρας.«Δεν ερχόμαστε για να απολαύσουμε προνόμια εξουσίας, αλλά για να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο που ασκείται η πολιτική και η διοίκηση της χώρας, να βαλουμε τέλος στο καθεστώς του ρουσφετιού, να κανουμε παρελθόν το κράτος-πελάτη», είπε.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.