Αναζήτηση Ετικέτας - πολυτέλεια

RSS

Άρθρα

Να τελειώνουμε με το πένθος

Του Θανάση Καρτερού

Αν εκείνοι που το επιδιώκουν καταφέρουν να αποδομήσουν τον Τσίπρα, θα το πληρώσει και η Αριστερά, αλλά και ο τόπος - για πολλά χρόνια.

«Brazellas» των φτωχών και των πλουσίων

του Οδυσσέα Ρούσκα

Όταν λοιπόν περνάς τον φάρο Ψυχικού επί της Κηφισίας στην Αθήνα και όσο συνεχίζεις να ανεβαίνεις βόρεια, μπαίνεις σε μιαν άλλη Ελλάδα που δεν έχει καμία σχέση με την υπόλοιπη. Το ίδιο συμβαίνει και στα νότια προάστια μετά την Γλυφάδα και πέριξ στα βουναλάκια της.Και πραγματικά αναρωτιέμαι ποιοι είναι όλοι αυτοί; Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι "ξαφνικά πλούσιοι" με τα τρίπατα σπίτια, με τους τσιμεντένιους φράχτες γύρω-γύρω, με τις οβάλ πισίνες μέσα, με το φρέσκο γκαζόν και με το ξεχωριστό τζιπ για το κάθε μέλος της οικογένειας;

Golden Beach και πασχαλίτσες

του Άρη Δαβαράκη

Η Θάλασσα εδώ μπροστά δεν περιγράφεται – έχει και την γαλάζια σημαία της για επιβεβαίωση. Είμαστε 2-3 χιλιόμετρα έξω από την Χώρα της Τήνου και την Παναγία της και το περπάτημα είναι απόλαυση –όπως και το κολύμπι βέβαια. Δουλεύω περίπου ένα οκτάωρο την ημέρα και είμαι ξεκούραστος...

Τέσσερις σύντομες παρατηρήσεις για τα κατ εμέ πιο SOS

της Φιλοθέης Βαρσαμή

Και παρ όλα τα στραβά, τις αντιξοότητες, τις αναποδιές, την οικονομική αβεβαιότητα, την αγχωμένη ρευστότητα, τα κυβερνητικά πρώτα λάθη και την κλιμακωμένη τουρκική επιθετικότητα, ξαναπαθαίνω "αισιοδοξία" ότι κάτι καλό, κάτι ακόμα και σπουδαίο γίνεται σε αυτή τη χώρα ξανά.

Το πιο εντυπωσιακό γιοτ στον κόσμο

tanea.gr

Το γιοτ «Star» - που σχεδίασε ο Ιγκορ Λομπανόφ, ρωσος ντιζάινερ σκαφών που εργάζεται στην Ιταλία - πήρε το όνομα του από την πρόβλεψη ότι όταν αυτό θα πλέει στη θάλασσα, θα φαίνεται στο νερό η απεικόνιση ενός αστεριού. Το γιότ έχει μήκος 132 μέτρα και ύψος 61,15 μέτρα, έχει οκτώ καταστρώματα, ελικοδρόμιο, τέσσερα ασανσέρ και μπορεί να φιλοξενήσει 200 επιβάτες – και  36 να διανυκτερεύσουν σε αυτό.Το πάτωμα στο μεγάλο σαλόνι του, είναι φτιαγμένο από γυαλί -για  να βλέπεις τον βυθό.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.