Αναζήτηση Ετικέτας - Πολ Μέισον

RSS

Άρθρα

Τι κρύβει το εμπρηστικό «όχι» του Σόιμπλε

Tvxs Ανάλυση

Ανοιχτή πλέον διάσταση μεταξύ Γιούνκερ και Σόιμπλε, ανταλλαγή «τελεσιγράφων» Αθήνας - Βερολίνου και - κυρίως - πλήρη αποκάλυψη των γερμανικών επιδιώξεων έφερε η υποβολή του ελληνικού αιτήματος για 6μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης. Με μια ακόμη εμπρηστική και ακαριαία παρέμβαση, ο εκπρόσωπος του Γερμανού ΥΠΟΙΚ έσπευσε να πει «όχι» στο ελληνικό αίτημα πριν καν συνεδριάσει το EuroWorkingGroup και κόντρα στην θετική, δημόσια τοποθέτηση της Κομισιόν.

Γιούνκερ: O Σαμαράς απέρριψε την 6μηνη παράταση

HuffPost Greece

Σύμφωνα με το Channel 4, ο Γιούνκερ είπε στον Τσίπρα ότι ο Σαμαράς απέρριψε την 6μηνη παράταση. Ο Paul Mason, ο ανταποκριτής του Channel 4 και αρθρογράφος της Guardian, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ήταν εκείνος που είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι ο Σαμαράς απέρριψε την εξάμηνη παράταση του προγράμματος και διάλεξε την επέκταση του για μόνο 2 μήνες.

«Το ελληνικό ζήτημα λύνεται μια για πάντα»

tanea.gr

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε τη Δευτέρα στο Channel 4 ότι αναμένει να επιτευχθεί πολύ γρήγορα συμφωνία για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. «Είναι θέμα ωρών ή ημερών μια συμφωνία με την ευρωζώνη, η οποία θα επιλύσει το ελληνικό ζήτημα μια για πάντα», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στον δημοσιογράφο του βρετανικού δικτύου Πολ Μέισον, από το Λονδίνο όπου βρίσκεται.Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια αίσθηση σταθερότητας προκειμένου να αναστραφεί η φυγή των κεφαλαίων από τις τράπεζες της χώρας.

Αποτελέσματα 1 έως 3 από 3.