Αναζήτηση Ετικέτας - ποιότητα

RSS

Άρθρα

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Παραμένει το απόλυτο ίνδαλμα στη Βρετανία. Ομως οι αντιδράσεις των θαυμαστών του τον φέρνουν συχνά σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, και μάλιστα επί σκηνής. Ο τηλεοπτικός Σέρλοκ Χολμς, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο οποίος υποδύεται τον Αμλετ στο λονδρέζικο σανίδι, παρακάλεσε τους θεατές να μην τον μαγνητοσκοπούν με κινητά, κάμερες και τάμπλετ.

Ποιο ΟΧΙ δεν είπαν οι Έλληνες

του Γιώργου Θωμαϊδη

Μπορεί, για παράδειγμα, η ομάδα που στηρίζει τη "ρήξη εδώ και τώρα", να στηρίξει τη ρήξη με την αναξιοκρατία, με την κοινωνική αδικία, με το πελατειακό σύστημα, με την υπανάπτυξη, με την άρνηση στην καινοτομία, με την καταδίωξη της συλλογικής και της καλής ιδιωτικής οικονομίας, με τη διαφθορά, με τη διαπλοκή, με τη φοροδιαφυγή, υπέρ των ασθενών και των περιθωριοποιημένων.

Λούμπεν αρχηγοί και ο άτολμος

Του Χρήστου Γιανναρά

Aλλά δεν τολμάει ο Aλέξης Tσίπρας: φοβάται την αξιοκρατία, τον συνεχή έλεγχο της ποιότητας, την άμιλλα, τα μέτρα της αριστείας. Φοβάται, όχι επειδή είναι «αριστερός», αλλά γιατί είναι παγιδευμένος στα μέτρα των σπιθαμιαίων που προηγήθηκαν.Eχει στο κόμμα του τον Λαοκράτη Bάσση και επιλέγει για υπουργό Παιδείας τον Aριστείδη Mπαλτά. Aυτή η επιλογή μετράει το ανάστημά του. Aλλά είναι νέος. Kαι έχει την ποιότητα να κυοφορήσει την έκπληξη.

Μεταρρυθμίσεις: η «ώρα της κρίσεως»

Του Χρήστου Γιανναρά

Στον μήνα που πέρασε είδαμε, για πρώτη φορά στην ιστορία του κρατιδίου μας, μια ελλαδική κυβέρνηση να τολμάει να διαπραγματευτεί τα συμφέροντά μας στον διεθνή στίβο, και οι διαπραγματεύσεις της να παραμένουν επί εβδομάδες στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.