Αναζήτηση Ετικέτας - πένθος

RSS

Άρθρα

Τουρκία: Πένθος και θυμός

Του Δημητρίου Αναγνωστάκη*

Η τουρκική κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη τις τελευταίες μέρες από τις φήμες ότι οπλισμός των ΗΠΑ έφτασε στα χέρια των Κούρδων που μάχονται το Ισλαμικό Κράτος.

Να τελειώνουμε με το πένθος

Του Θανάση Καρτερού

Αν εκείνοι που το επιδιώκουν καταφέρουν να αποδομήσουν τον Τσίπρα, θα το πληρώσει και η Αριστερά, αλλά και ο τόπος - για πολλά χρόνια.

Psycho Philosopher (5)

του Φώτη Θαλασσινού

Αυτός ο άνθρωπος με αποθεράπευσε και τώρα, με ίδι-ες δυνάμεις, προστατεύω το σύμπαν που επωάζεται στο μυαλό μου , γεννιέται στα γραπτά μου κι αδημονεί για την μεγάλη του έκρηξη στο απέραντο μορφογενετικό πεδίο. Η συνείδηση δημιουργεί τον κόσμο. 

Για μια νεκροκεφαλή, κάτι χάχανα και μια μούμια

Του Φώτη Θαλασσινού

Μια τέτοια in extremis βίωση της απώλειας του άλλου αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο στο Παγκράτι. Μια γυναίκα 49 χρονών , χημικός καλλυντικών, δεν άντεξε το θάνατο της μητέρας της και κράτησε το πτώμα ταριχευμένο ( απο την ίδια την συντετριμένη κόρη) σ' ένα μπαούλο του σπιτιού της για δύο ολόκληρα χρόνια.

Εθνικό πένθος στην Τουρκία

Απο το ethnos.gr

Τριήμερο εθνικό πένθος κηρύχθηκε στην Τουρκία για την ασύλληπτη τραγωδία από την έκρηξη σε ανθρακωρυχείο που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 238 ανθρώπους, ενώ σύμφωνα με τις αρχές, τουλάχιστον άλλοι 120 παραμένουν ακόμη παγιδευμένοι.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.