Αναζήτηση Ετικέτας - Ολγα Τρέμη

RSS

Άρθρα

Interview-2

του Άρη Δαβαράκη

Λοιπόν: Το πρώτο debate ήτανε μια μαλακία και μισή. Είμαστε 10 μέρες πριν τις εκλογές και η εικόνα αρχίζει να ξεθολώνει. Ο Τσίπρας είναι μπρός. Αυτός θα πάρει το bonus των 50 βουλευτών και αυτός θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Εμείς τι κάναμε τα τελευταία πέντε χρόνια;

Του Κώστα Εφήμερου

Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια η Ευρώπη διέσωσε τις τράπεζες του κέντρου «διασώζοντας» τις τράπεζες της περιφέρειας. Ξεφορτώθηκε τα τοξικά ομόλογα από τα ταμεία της Deutche Bank και τα μετέφερε στους Γερμανούς πολίτες. Για να γίνει αυτό φρόντισε να συκοφαντήσει τους πολίτες της περιφέρειας διαδίδοντας ότι είναι τεμπέληδες και σπάταλοι που ζούσαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Εμείς τι στο διάβολο κάναμε τόσο καιρό μπορείτε να μου πείτε;

Σκέψεις πολιτικές από το Fb της Φιλοθέης Βαρσαμή

της Φιλοθέης Βαρσαμή

Επί κυβερνήσεων Σαμαρά δεν είχαμε κατά δήλωσή του σταθερότητα; Δεν έβαιναν όλα ομαλώς; Τι ακριβώς δικαιολογεί τις έκτακτες περιστάσεις εξαιρετικής ανάγκης όταν ρύθμιζε με ΠΝΠ τα χρέη του Ντυνάν; Ή όταν έκλεινε με ΠΝΠ που ούτε καν κυρώθηκε μεταγενέστερα την ΕΡΤ;

Διάβασέ το αυτό προσεκτικά

Του Κώστα Εφήμερου

Έπρεπε ήδη από εχθές να έχουμε καλύψει το κόστος των server, αυτά είναι 675€. Έχουμε όμως λιγότερο από 300€ στο αποθεματικό μας. Η εταιρία πληροφορικής που μας στηρίζει έχει πληρωθεί πριν τις εκλογές. Μόνο εσείς μπορείτε τώρα να μας στηρίξετε, τουλάχιστον δηλαδή για περίπου 20 ημέρες, οπότε περιμένουμε μια εξόφληση.

Η μεγάλη στροφή του ΔΟΛ

του Πάνου Ζέρβα

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, αρθρογράφος της «Αυγής» και πρώην διευθυντής του «Ριζοσπάστη», δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός θα ενταχθεί ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega,στην νέα ομάδα ειδήσεων, η οποία θα απαρτίζεται από την Ολγα Τρέμη, τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.