Αναζήτηση Ετικέτας - Νίκος Ευαγγελάτος

RSS

Άρθρα

Πρός τον πρωθυπουργό & τον Νίκο Ευαγγελάτο (Απο το Fb του Λάμπρου Παπαδέα)

του Λάμπρου Παπαδέα

Σε λίγο καιρό που δεν θα υπάρχει ιδιωτικός τομέας και δεν θα υπάρχει υποκείμενο φορολόγησης τότε είμαι πολύ περίεργος να δω από που θα έρθουν τα έσοδα του κράτους. Εθνικός λοιπόν στόχος είναι οι μεταρρυθμίσεις. Όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακές φωτοβολίδες.Όσο βλέπει κανείς ότι δεν γίνονται αυτές οι μεταρρυθμίσεις τόσο καταλαβαίνει μόνος του πως βυθιζόμαστε πιο βαθιά στο χάος. 

 

Σκέψεις πολιτικές από το Fb της Φιλοθέης Βαρσαμή

της Φιλοθέης Βαρσαμή

Επί κυβερνήσεων Σαμαρά δεν είχαμε κατά δήλωσή του σταθερότητα; Δεν έβαιναν όλα ομαλώς; Τι ακριβώς δικαιολογεί τις έκτακτες περιστάσεις εξαιρετικής ανάγκης όταν ρύθμιζε με ΠΝΠ τα χρέη του Ντυνάν; Ή όταν έκλεινε με ΠΝΠ που ούτε καν κυρώθηκε μεταγενέστερα την ΕΡΤ;

Τo Δυστύχημα στο Μέγκα μας

του Κοσμά Αντ. Θέμελη

Νομίζω ότι από σεβασμό στο πένθος των συγγενών των θυμάτων και στο ιατρικό απόρρητο, απέφυγε να μπει στις λεπτομέρειες για την παιδική του ηλικία και στα προβλήματα που αντιμετώπισε στην εφηβεία του λόγω του μάλλον μικρού του πέους.

Διάβασέ το αυτό προσεκτικά

Του Κώστα Εφήμερου

Έπρεπε ήδη από εχθές να έχουμε καλύψει το κόστος των server, αυτά είναι 675€. Έχουμε όμως λιγότερο από 300€ στο αποθεματικό μας. Η εταιρία πληροφορικής που μας στηρίζει έχει πληρωθεί πριν τις εκλογές. Μόνο εσείς μπορείτε τώρα να μας στηρίξετε, τουλάχιστον δηλαδή για περίπου 20 ημέρες, οπότε περιμένουμε μια εξόφληση.

Η μεγάλη στροφή του ΔΟΛ

του Πάνου Ζέρβα

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, αρθρογράφος της «Αυγής» και πρώην διευθυντής του «Ριζοσπάστη», δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός θα ενταχθεί ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega,στην νέα ομάδα ειδήσεων, η οποία θα απαρτίζεται από την Ολγα Τρέμη, τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.