Αναζήτηση Ετικέτας - νίκη

RSS

Άρθρα

«Ενας άλλος κόσμος»: Η προκατάληψη, το «Publicity» και στη μέση μια μοναδική ταινία

Του Παναγιώτη Τιμογιαννάκη

Το «Ένας άλλος Κόσμος» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αν δεν είναι «αριστούργημα», που ως λέξη ακούγεται ίσως «βαριά», είναι σίγουρα μία εκπληκτική ταινία!

Η Γαλλία πέφτει, παρασύροντας την Ευρώπη

Του Στέλιου Κούλογλου

Η ακροδεξιά είναι της μόδας, όπως έδειξαν και οι εκλογές της Κυριακής. Όμως η Ευρώπη δεν μπορεί να αντέξει, όχι πολλές, αλλά ούτε μια Μαρίν Λε Πεν, ιδίως αν έρθει στην εξουσία.

Στα νοσοκομεία συχνάζει η «αγιότητα»…

Του π. Λίβυου

Έπασχε φοβερά. Υπέφερε απίστευτα και όμως, δεν μας άφησε ούτε εμένα ούτε τους επισκέπτες που ήρθαν να την δούν να νιώσουμε οίκτο, θλίψη και το σημαντικότερο απογοήτευση. Μας παρηγορούσε αντί να την παρηγορούμε.

Ενας λαός ερωτευμένος με τον ηγέτη του

tripioevro.blogspot.gr

Η νίκη δεν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ελληνικός λαός δεν είναι ερωτευμένος με τους φλαμπουράρηδες, τους τσακαλώτους ή τους βούτσηδες, αλλά με τον Αλέξη Τσίπρα.

Θέλουμε όλοι να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Του Θανάση Καρτερού

Να αφήσουμε πίσω και κάποιους, χωρίς βέβαια να τους τσαλαπατήσουμε. Διότι όσοι θέλουν με την ψυχή και το μυαλό τους να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να προχωρήσει η χώρα ένα βήμα μπρος, κι όχι να κάνει είκοσι δύο βήματα πίσω, είναι οι πολύ περισσότεροι. Και αποφασισμένοι.

Πώς θα ψήφιζαν οι πολίτες σε μια Δημοκρατία

Του Σταύρου Καλεντερίδη

Η ιστορία της Ελλάδας δίνει τα ισχυρότερα παραδείγματα δημοκρατικής συμμετοχής ικανά να εμπνεύσουν τους πολίτες όλου του κόσμου. Ικανά να εμπνεύσουν και εμάς τους ίδιους.

Η επόμενη μέρα για την Αριστερά

Του Δημήτρη Ψαρρά

Η λεγόμενη «αριστερή αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο υπολογίσιμο πολιτικό ρεύμα, το οποίο θα μπορούσε θεωρητικά να δώσει μια άλλη διέξοδο στην «κυβερνώσα» Αριστερά.

Spiegel: Η Μέρκελ μπροστά στα ερείπια της πολιτικής της

Tvxs/Ανάλυση

Η Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται μπροστά στα ερείπια της πολιτικής της γράφει το Spiegel σε άρθρο με τίτλο: «Βοήθεια για τους Έλληνες: Η έσχατη ευκαιρία». «Στην Ελλάδα δίνεται άλλη μια ευκαιρία. Κι ακόμα μία. Και μετά ακόμα μία. Κι αυτό θα κοστίσει ακριβά. Έτσι το έργο για τη σωτηρία της Ελλάδας πλησιάζει την κορύφωσή του. Η τρελή τροπή: Η Ελλάδα είναι μικρή, αδύναμη και χρεοκοπημένη. Παρ’ όλα αυτά οι πιθανότητες ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης, οι ήρωες των Αθηνών, να νικήσουν βαίνουν συνεχώς αυξανόμενες»

Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8.