Αναζήτηση Ετικέτας - νέα εποχή

RSS

Άρθρα

Διπλό τεστ για τον Τσίπρα: Η νέα διακυβέρνηση και ο νέος ΣΥΡΙΖΑ

TVXS Ανάλυση

Σε νέα εποχή και νέα πολιτική πραγματικότητα δοκιμάζονται από σήμερα κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ με την, έμπρακτη πλέον, εφαρμογή του Μνημονίου και την έναρξη της διαδικασίας επανίδρυσης του κόμματος.

Την ακούω...

του Κωστή Α. Μακρή

Την ακούω, έρχεται. Ξέρει τον θάνατο και γι’ αυτό δεν φοβάται τη ζωή. Έχει αρχές. Έχει την αγάπη. Έχει και το έλεος. Και την ακούω. Δεν τη βλέπω ακόμα αλλά νιώθω τον ερχομό της.

Εντυπωσιακό άνοιγμα της λίστας Λαγκάρντ

Του Γιώργου Κύρτσου

Με πολιτική εντολή της κυβέρνησης Τσίπρα οι αρμόδιες υπηρεσίες άρχισαν να ασχολούνται με τα μεγάλα ονόματα και τους μεγάλους καταθέτες που αναφέρονται στη λίστα Λαγκάρντ.Για παράδειγμα, η τακτοποίηση των φορολογικών εκκρεμοτήτων που είχαν -βάσει της λίστας Λαγκάρντ- γνωστός ιδιοκτήτης ΜΜΕ και γνωστός επιχειρηματίας του κατασκευαστικού κλάδου, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα πιεστούν να προσαρμόσουν τις δραστηριότητές τους στη νέα εποχή.

Η Ελλάδα βρίσκει ξανά τον ζωντανό, υγιή ρυθμό της

του Άρη Δαβαράκη

Θέλω να πω –για να μην φλυαρώ ασκόπως – ότι κανείς δεν μπορεί να μας «διώξει» από την Ευρώπη διότι απλούστατα είμαστε το Νοτιοανατολικό της άκρο. Μας ανήκει και της ανήκουμε. Ο Έλληνας-Ευρωπαίος έχει τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με τον Γερμανό-Ευρωπαίο.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.