Αναζήτηση Ετικέτας - ΜΚΟ

RSS

Άρθρα

Ανίδωτη Ειδομένη

Του Παντελή Μπουκάλα

Επειδή λοιπόν στις 17 Δεκεμβρίου αρχίζει στο Στάδιο του Τάε Κβον Ντο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Κικ Μπόξινγκ - και οι μετανάστες πρέπει να φύγουν...

Η δεκαετής Οδύσσεια ενός πρέσβη

Της Βασιλικής Σιούτη/thepressproject.gr

Η αναφορά του πρέσβη Βαμβουνάκη προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς, που δημοσίευσε την Κυριακή το ThePressProject, είναι το πιο πλήρες και αποκαλυπτικό κείμενο που ρίχνει φως στο τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στο μεγάλο πάρτι με τις ΜΚΟ. (Η δεκαετής Οδύσσεια ενός πρέσβη που ενημέρωνε το ΥΠΕΞ για το σκάνδαλο των ΜΚΟ, αλλά κανένας δεν ήθελε να ακούσει).

Mongo: Η δική σου MKO σε πέντε απλά βήματα

Του Άρη Χατζηστεφάνου/ "Επίκαιρα" Σεπτ. 2014

Ο ρόλος των ΜΚΟ, η σταδιακή αποσάθρωση των διεθνών οργανισμών, οι οποίοι τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο εκφράζουν τη βούληση δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων, και τα ζητήματα που προκύπτουν από τη δυνατότητα του καθενός να ιδρύσει τη... "δική του ΜΚΟ"!

Έρευνα του ΣΔΟΕ για τον Γραμματέα της Ν.Δ., Ανδρέα Παπαμιμίκο

Δημήτρης Μηλακάς

Τον εκλεκτό του Αντώνη Σαμαρά και Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο ερευνά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος στο πλαίσιο ευρύτερης έρευνας που διενεργείται για τις χρηματοδοτήσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων απο το υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα με το έγγραφο του ΣΔΟΕ που δημοσιεύει ο ημεροδρόμος η έρευνα που διενεργείται για τον Γραμματέα της ΝΔ έχει σχέση με τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ  «Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ΔΙ.ΔΗ.ΝΕ», πρώην «Δίκτυο Πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατία στα Δυτικά Βαλκάνια».

Ο πολυσχιδής Ἀγγελος Λάσκαρης

Απο την Αυγή

Μπλέγμένος με αλυσίδα ΜΚΟ ο Λάσκαρης και η οργάνωση Ευρωπαϊκή Προοπτική, δημιούργημα του Παντελή Σκλιά, στενού φίλου και συνεργάτη του Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Economist: «Πολιτικό ναρκοπέδιο» οι υποθέσεις διαφθοράς στην Ελλάδα

Απο kathimerini.gr

Οι περισσότερες από τις ΜΚΟ αυτές, αναφέρει το περιοδικό, δημιουργήθηκαν με την έγκριση του Γιώργου Παπανδρέου, τότε υπουργού Εξωτερικών (και αργότερα πρωθυπουργού) κάτω από την ομπρέλα της Διεύθυνσης διεθνούς αναπτυξιακής συνεργασίας του ΥΠΕΞ (Hellenic Aid).

Μιά μπουλντόζα για όλες τις ΜΚΟ;

της Βιργινίας Δαμβέργη

Μόλις βγήκαν στην επιφάνεια οι απάτες της ΜΚΟ "Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης" και πέσανε και πάλι εκατοντάδες από τα σύννεφα, έβαλε μπρος τη μηχανή, η μπουλντόζα της συνολικής ακύρωσης και ισοπέδωσης.

Οκτώ διώκονται για την απάτη των ΜΚΟ

Απο efsyn.gr

Ανώτατοι διπλωματικοί και άλλοι κρατικοί υπάλληλοι σε καίριες θέσεις υπουργείων, εμπλέκονται στην υπόθεση. Ήδη προφυλακίστηκε ο πρόεδρος της ΜΚΟ. Εμπλεκόμενος και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου.

Φοβού τας ΜΚΟ και αναπλάσεις προσφέρουσας

Του atheofobos

Πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Κουρκουμέλης, απόφοιτος του Κολεγίου, δικηγόρος. Μετά την λήψη του πτυχίου του από την Νομική Αθηνών (1990) εργάστηκε κατευθείαν τον επόμενο χρόνο, από το 1991-1993, στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, διετέλεσε δε από το 2001 μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ, γραμματέας του ιδρύματος «Κ. Μητσοτάκης» και γενικός γραμματέας στο υπουργείο Αιγαίου επί υπουργείας Παυλίδη. (Να δεις τώρα αυτό το όνομα γιατί άραγε μου θύμισε το ποστ μου ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ;)

Αποτελέσματα 1 έως 11 από 11.