Αναζήτηση Ετικέτας - μικρομεσαίοι

RSS

Άρθρα

Στα 300 ευρώ θέλουν τους μισθούς

ThePressProject

«Ανήκετε στα Βαλκάνια. Οι μισθοί σας πρέπει να είναι στα 300 ευρώ», φέρεται να είχε δηλώσει ο Πολ Τόμσεν σε επίσκεψή του στην Αθήνα, όπως αποκαλύφθηκε από κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα μνημόνια. Σημειώνεται ότι ο Τόμσεν, μετά την αποστολή του στην Αθήνα, αναβαθμίστηκε στη θέση του αναπληρωτή διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ. Ο Β. Κορκίδης έκανε λόγο για τραγικά λάθη που έγιναν.

Στο μικροσκόπιο Βαρουφάκη όλα τα ΜΜΕ που πήραν δάνεια μέσα στην κρίση

HuffPost Greece

Στον έλεγχο όλων των δανειακών συμβάσεων που έχουν χορηγηθεί σε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις του χώρου της ενημέρωσης θα προχωρήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με έγγραφο που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και διαβιβάστηκε στη Βουλή. Την ίδια ώρα ωστόσο, η Τράπεζα της Ελλάδος αρνείται να διαβιβάσει στη Βουλή οποιαδήποτε ουσιαστική πληροφόρηση για το όλο το θέμα, επικαλούμενη το υπηρεσιακό- επαγγελματικό απόρρητο.

Η γερμανική μελέτη που δείχνει πως οι «μεταρρυθμίσεις» διέλυσαν τους μικρομεσαίους στην Ελλάδα

HuffPost Greece

Οι μεταρρυθμίσεις έφεραν τη φτώχεια στην Ελλάδα. Ο τίτλος αυτός δεν προέρχεται από κάποια ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, αλλά από άρθρο της Die Welt. Είναι το το συμπέρασμα της έρευνας που έκανε το γερμανικό Ίδρυμα Hans Böckler. Η μελέτη υπογράφεται από δύο Έλληνες, τον Τάσο Γιαννίτση και τον Σταύρο Ζωγραφάκη και απο αυτήν προκύπτει οτι οι μειώσεις μισθών ήταν πολύ μεγαλύτερες του αναγκαίου και οτι το βάρος της κρίσης το σήκωσαν οι  μη έχοντες  και οι μικρομεσαίοι.

Δεν δικαιούμαστε να ζητήσουμε παράταση μνημονίου

kathimerini.gr

Έχουμε σχέδιο ρεαλιστικό, έχουμε στρατηγική διαπραγματευτική και το κυριότερο δεν έχουμε καμία άλλη δέσμευση πέραν του να υπηρετήσουμε το εθνικό συμφέρον, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.