Αναζήτηση Ετικέτας - Μηλιός

RSS

Άρθρα

Πολιτική εκμετάλλευση θυγατέρων

του Γιάννη Μακριδάκη

Τελευταία έγινε ζήτημα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης από τους γνωστούς κύκλους της απερχόμενης αναξιοπρέπειας η προσωπική ζωή της κόρης του κ. Μηλιού, η οποία, ως εργαζόμενη σε κάποια πολυεθνική, έλαβε άδεια εορτών και έκανε διακοπές σε γνωστό ελβετικό θέρετρο...

Ολοι οι σύμβουλοι του προέδρου Τσίπρα

Της Δώρας Αντωνίου

Οι πιο ψύχραιμοι παρατηρητές αναγνωρίζουν ότι σταδιακά ο κ. Τσίπρας απομακρύνθηκε από ακραίες θέσεις, αφαίρεσε σχετικές αναφορές από τον δημόσιο λόγο του, έκανε στροφή στον ρεαλισμό και κινήθηκε περισσότερο θεσμικά σε σχέση με διεθνείς παράγοντες, θεσμούς και κέντρα εξουσίας. Ολα αυτά σε συνεργασία και συνεννόηση με την ομάδα των αναφερόμενων ως «οικονομολόγων» του ΣΥΡΙΖΑ, που επηρεάζουν καθοριστικά τις αποφάσεις του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοιλιά του κήτους

Του Χριστόφορου Κάσδαγλη/thePressProject

Αντιδράσεις ξέσπασαν στην Ελλάδα για το ταξίδι στο Λονδίνο Μηλιού και Σταθάκη.Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, λέει, έσπευσαν να καθησυχάσουν τους διεθνείς επενδυτές – άλλα λένε σε μας και άλλα στο εξωτερικό. Φυσικά και οι συριζαίοι πήγαν στο City με σκοπό να καθησυχάσουν τους διεθνείς επενδυτές! Το παράδοξο θα ήταν να πήγαιναν εκεί για να τους πουν τραβηχτείτε μακριά, σκοπεύουμε να τα κάνουμε όλα λίμπα.

Αποτελέσματα 1 έως 3 από 3.