Αναζήτηση Ετικέτας - Μένουμε Ευρώπη

RSS

Άρθρα

Μένουμε Γερμανία;

Του Παντελή Μπουκάλα

Αργοπορημένες οι προσπάθειες της Γαλλίας να υποδείξει πως η σταύρωση ενός πρωθυπουργού-εταίρου, ενός λαού δηλαδή, για να τιμωρηθεί ο ίδιος και να αποθαρρυνθούν οι μιμητές, δεν λέγεται αλληλεγγύη.

Η Εαρινή Σύναξις των Αυλοκολάκων

του Αλέξανδρου Raskolnick

Θράσος απύθμενο, μικρότατων φασουλήδων της πολιτικής, που την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται, επιμένουν να αγνοούν τα φρεσκότατα ευρήματα των δημο(σ)κόπων και τη νωπή εντολή του ελληνικού λαού...

Πρόβες κατσαρόλας: Η υποκρισία του "Μένουμε Ευρώπη"

του Γιώργου Παπασπυρόπουλου*

Το αίτημα διατυπώνεται υποκριτικά - δεν λέει «Μένουμε στο ευρώ πάση θυσία» λέει «μένουμε Ευρώπη» - η αοριστία χωράει φανατικούς και διαλλακτικούς, οπαδούς της υποταγής και ανησυχούντες για το μέλλον, νεοφιλελεύθερους και φοβισμένους από την κόντρα Ελλάδας-πιστωτών.

Επείγουσα ανοιχτή επιστολή στους μετριοπαθείς πολίτες του "Μένουμε Ευρώπη", από έναν αντιμνημονιακό πολίτη

του Γιώργου Θωμαϊδη

Δεν έχετε καμία ελπίδα να σας αφήσει το παλαιό καθεστώς να αναπνεύσετε: Οι επαγγελματίες και πολύπειροι πολιτικοί του παλιού καθεστώτος, γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν με αφανισμό, και δεν θα χάσουν ευκαιρία δημοσιότητας, όπως και την ευκαιρία να αποδυναμώσουν τη χώρα μέσα από το διχασμό, ώστε να ανέβουν ξανά στην εξουσία.

Αν μείνετε Ευρώπη

του Φώτη Θαλασσινού

Δεν γουστάρω την αναδυόμενη ράτσα των νεοφιλελεύθερων. Ελεύθεροι κατ’ όνομα. Στην πραγματικότητα ανδρείκελα και αυτόματα για να υπακούν και να  χειραγωγούνται από τους μεταμοντέρνους φεουδάρχες. Δούλοι της καταναλωτικοποίησης του πνεύματος-της αισθητικής-της ηθικής.Όπου δημιουργείται χάρτης, χάνεται η μαγεία της περιπλάνησης.

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.