Αναζήτηση Ετικέτας - Μεϊμαράκης

RSS

Άρθρα

«Μία ωραία ατμόσφαιρα» στη ΝΔ με φόντο τα σενάρια συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

Του Απόστολου Χονδρόπουλου

Άδωνις Γεωργιάδης στην κρατική τηλεόραση: «Δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής, εγώ βιβλία πουλάω και είναι μεγάλη μου τιμή. Δεν είμαι σαν τους άλλους που ξέρετε. Εγώ παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

Ο Ελληνας Βολταίρος

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Ο Λαζόπουλος χαρακτήρισε την εκπομπή του «τέχνη» και εξήγησε ότι κανείς δεν δικαιούται να διακόψει μια παράσταση. Οταν είσαι άνθρωπος της τέχνης, άρα αριστερός, ό,τι κι αν κάνεις είναι τέχνη.

Τα γαλάζια σου δράματα (Μέρος Β’)

του Κωνσταντίνου Παρίσση

Ποιος δε γνωρίζει πώς έγινε υποψήφιος βουλευτής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης; Ή τι συνέβη στον Κωστή Σχοινά που τόλμησε να τα βάλει με το σύστημα Κεφαλογιάννη; 

Το πάρτι τελείωσε, τα κεφάλια μέσα

Του Στέλιου Κούλογλου

Οι ριζοσπαστικές τομές που έχει ανάγκη η χώρα πρέπει να προχωρήσουν χωρίς καμιά καθυστέρηση. Γιατί από εδώ και πέρα η κυβέρνηση δεν θα κρίνεται από  τις προθέσεις της, αλλά από τις πραγματικές αλλαγές που θα φέρει.

Οι μεγάλες μάχες είναι μπροστά

του Χρήστου Λαδά

Ο Τσίπρας κυριάρχησε απόλυτα στο εσωτερικό πολιτικό τοπίο. Πλέον μπορεί να κυβερνήσει απαλλαγμένος από τα ιδεοληπτικά βαρίδια που φιλοξενούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα όμως έχει το χρόνο να κυβερνήσει και να κριθεί.

Ψηφίζω Τσίπρα

του Άρη Δαβαράκη

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας Έλληνας νέας κοπής με προτεραιότητες και στόχους διαφορετικούς από των εκπροσώπων του πολιτικού συστήματος πασοκονουδού. Αυτούς τους πρώτους επτά μήνες έκανε πάρα πολλά.

Η ορολογία της υποτίμησης

Του Παντελή Μπουκάλα

Το να αποκαλεί ο κ. Μεϊμαράκης «κυρία Τασία» την κ. Χριστοδουλοπούλου για να τη μειώσει, δεν είναι πρωτότυπο. Το διέπραξε και ο κ. Θεοδωράκης στο ντιμπέιτ των εφτά και το διαπράττουν συνεχώς διάφοροι σπουδαιοφανείς.

Εκλογές, την εποχή της συναίνεσης

Του ΠαύλουΤσίμα

Θα σχηματιστεί μια κυβέρνηση κεντροαριστερής συμμαχίας γύρω από έναν αλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ, που θα επιχειρήσει να αλλάξει τους (διε)φθαρμένους κρίκους που συνδέουν το δημόσιο και το ιδιωτικό στην Ελλάδα;

Interview-6 : Εμένα μ'αρέσει ο Τσίπρας

του Άρη Δαβαράκη

Αν ο λόγος του είναι στο ύφος που χρησιμοποίησε στο debate της Δευτέρας, απαλλαγμένος από αριστερά κολλήματα, έχει την δυνατότητα να απευθυνθεί στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων και να την εκπροσωπήσει.

Άλλο Μαξίμ κι άλλο Μαξίμου

Του Θανάση Καρτερού

Κοινό πρόγραμμα του βαριετέ –θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου- για να μην μπορεί να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ το δικό του πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να γλιτώσουμε -ακόμα- από τον Τσίπρα, αλλά αν μπορούσαμε να του κόψουμε ένα πόδι; Ή και δύο;

Δι' ευχών Μεϊμαράκη

Του Θανάση Καρτερού

Η ανήσυχη διαπλοκή μπαλώνει αμυχές, ο Μεϊμαράκης κάνει ευχές, οι μέχρι χθες δικοί μας απευθύνουν προσευχές. Κι εμείς ασχολούμαστε να απαντάμε για το αυτονόητο στον κάθε ανόητο.

Τι λένε, στ' αλήθεια, οι δημοσκοπήσεις;

Του ΠαύλουΤσίμα

Το τελευταίο αυτό ερώτημα είναι εκείνο που έχει ευκολότερη απάντηση: Όχι, δεν προλέγουν το αποτέλεσμα οι δημοσκοπήσεις των ημερών.Γιατί η συμπεριφορά των «αναποφάσιστων» είναι τώρα πιο ευμετάβλητη και δυσπρόβλεπτη παρά ποτέ.

Η τελευταία ευκαιρία

του Πάνου Ζέρβα

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει μια τελευταία ευκαιρία να σηματοδοτήσει θετικά τη νέα του πρόταση προς το εκλογικό σώμα: τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν υπάρξει θαρραλέο άνοιγμα, the game is over.

Ο Μεϊμαράκιας

Του Θανάση Καρτερού

Ερασιτεχνική γλωσσολογία: Η λέξη παραπέμπει σε γλωσσική ομάδα η οποία περιλαμβάνει ένα μπουκέτο από άνθη της αμαρτίας. Ματάκιας, για παράδειγμα. Πρεζάκιας. Τσαντάκιας. Κορτάκιας.

Ζητείται ρεύμα νίκης και «ατζέντα Τσίπρα»

Της Νικόλ Λειβαδάρη

Αυτός ο ανταρτοπόλεμος φθοράς, απ’ τον οποίο απουσιάζουν πλήρως τα ουσιαστικά διακυβεύματα των εκλογών και τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας δεν ευνοεί ούτε την εικόνα, ούτε τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μελαγχολία μας είναι το βιάγκρα τους

Του Θανάση Καρτερού

Όταν εμείς χαμογελάμε, αυτοί μελαγχολούν. Όταν εμείς μελαγχολούμε, αυτοί έχουν το πανηγύρι που ζήσαμε τελευταία. Ξεχειλώνει το μουστάκι του Μεϊμαράκη από το χαμόγελο και πλημμυρίζουν οι τηλεοράσεις από τεστοστερόνη παλινόρθωσης.

Να τελειώνουμε με το πένθος

Του Θανάση Καρτερού

Αν εκείνοι που το επιδιώκουν καταφέρουν να αποδομήσουν τον Τσίπρα, θα το πληρώσει και η Αριστερά, αλλά και ο τόπος - για πολλά χρόνια.

Βαγγέλης απαιτεί Τσίπρα

Του Απόστολου Διαμαντή

Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο η αντιπολίτευση να παρακαλάει την κυβέρνηση να κυβερνήσει. Και αυτό σημαίνει ότι τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καν ηγεσία.Τι θα πούνε στον ψηφοφόρο τους αύριο;

Θέλουν αιχμάλωτο τον Τσίπρα

Του Απόστολου Διαμαντή

Η μόνη λύση που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός είναι να τελειώνει μέσα στον Αύγουστο με την συμφωνία, αμέσως μετά να λάβει έγκριση από ένα συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα να προκηρύξει εκλογές για τον Σεπτέμβριο.Άμεσα. Και αφού λάβει αυτοδυναμία να έχει μπροστά του 4 χρόνια κυβερνητικής σταθερότητας, μήπως και καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση και να κάνει μεταρρυθμίσεις.

Κρίμα είναι

του Άρη Δαβαράκη

Αν συνεχίσουμε έτσι θα μας φάνε λάχανο «της δραχμούλας τα παιδιά» με τις συνεχείς τρικλοποδιές τους. Και αν το γράφω και το ξαναγράφω είναι γατί πραγματικά αγωνιώ για το αύριο. Αύριο με Λαφαζάνηδες και βάλε, δεν υπάρχει.

Αποτελέσματα 1 έως 20 από 24.