Αναζήτηση Ετικέτας - Μάικλ Τζάκσον

RSS

Άρθρα

Μάϊκλ Τζάκσον

Έξι χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Μάϊκλ Τζάκσον συνεχίζει να σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ: ο δίσκος του Thriller έγινε την Τετάρτη ο πρώτος που πούλησε περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ. Ο δίσκος κυκλοφόρησε το 1982.

Η ποπ μαϊμού και το λιλά σκυλάκι

του Πιγκουίνου

Κοιτάζω ένα πολύχρωμο γκλόσι ελεφαντάκι και προσπαθώ να αποφασίσω. Αν όλα ετούτα τα σουπερφίσιαλ αντικείμενα είναι για μένα, καλλιτεχνικές δημιουργίες ή κακόγουστα προϊόντα της παραληρηματικής σύγχρονης αγοράς τέχνης. Και ξεύρεις κάτι, συνειδητοποίησα πως δεν χρειάζεται να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα.

Οταν έφευγε η Friend, ερχότανε η Flower...

Της Μανίνας Ντάνου

Ξόδευε αλόγιστα, όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για να φροντίζει άστεγους. Είχε κάκιστες σχέσεις με όλη την οικογένειά του, εκτός από τη μητέρα του. Αυτάκαι άλλα πολλά στο βιβλίο «Remember The Time: Protecting Michael Jackson In His Final Days»

Ἀγνωστο τραγούδι του Μάικλ Τζάκσον

Από in.gr

Πρεμιέρα στα μουσικά βραβεία iHeartRadio, που απονεμήθηκαν την Πέμπτη στο Λος Άντζελες, έκανε το πρώτο από τα συνολικά οκτώ ανέκδοτα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον, που γράφτηκαν από το 1983 ώς το 1999 και τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 27 Μαΐου.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.