Αναζήτηση Ετικέτας - Λευκωσία

RSS

Άρθρα

Δεκέμβρης 1822: Από την Καταδίκη της Ιεράς Συμμαχίας στην Ιερότητα της Εξέγερσης

Της Ελένης Καρασαββίδου

Θα χρειαστεί ίσως να περάσουν οι δεκαετίες σαν οδοστρωτήρας από πάνω μας για να ξαναβρούμε το σθένος και την άλλη αντίληψη του εαυτού ώστε να τα βάλουμε με τους ισχυρούς της Ιεράς Συμμαχίας.

Η Κύπρος αδειάζει (ξανά) την Ελλάδα

tvxs.gr

Ελλαδικές και εθνικές κόντρες, αλλά και ενδοκυπριακό μέτωπο, ανοίγει η επίμαχη δήλωση του κύπριου υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη περί αδυναμίας κατανόησης των ελληνικών προτάσεων στο Eurogroup, αλλά και η σαφής προσπάθειά του να διαχωρίσει τις θέσεις Αθήνας και Λευκωσίας. Στον κ. Γεωργιάδη είχε απαντήσει αιχμηρά χθες και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα προς Στουρνάρα

tvxs.gr

Το δεδομένο έλλειμμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο πλευρές παίρνει άλλη διάσταση μετά την χθεσινοβραδινή τηλεφωνική επικοινωνία.Θέτοντάς το κομψά, κυβερνητικό στέλεχος αναρωτιόταν χαρακτηριστικά «εάν ο κ. Στουρνάρας μεταφέρει τις ελληνικές θέσεις στις Φραγκφούρτη με τον ίδιο ζήλο με τον οποίο μεταφέρει τις θέσεις του κ. Ντράγκι στην Αθήνα».

Τσίπρας στη Μέρκελ: Δεν εκβιάζω – Δεν εκβιάζομαι

Του Κώστα Πουλακίδα

Γνώριζε η κυβέρνηση ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα απέσυρε την εγγύησή της από τα ελληνικά ομόλογα; Όχι, αν και θα έπρεπε. Να είχε, παραδείγματος χάριν, προειδοποίηση από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, που είναι μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ. Ήταν ένα από τα σενάρια που είχαν εξεταστεί ως προς τις αντιδράσεις του Βερολίνου;

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.