Αναζήτηση Ετικέτας - Λέσβος

RSS

Άρθρα

Διπλή πρόκληση από Τουρκία

liberal.gr

Το τουρκικό σκάφος «Τσεσμέ» κινειται από την Παρασκευή ανάμεσα στον Αη Στράτη, την Λέσβο και τη Χίο συνοδευόμενο από την κορβέτα «Μποντρούμ». Τα παρακολουθεί από κοντά η κανονιοφόρος «Αήττητος».

Η Ευρώπη χρειάζεται ξανά την Ελλάδα

ΤΟ ΒΗΜΑ/Κύριο άρθρο

Είναι μέγας ο κίνδυνος στο επόμενο διάστημα να εγκλωβιστεί στην Ελλάδα μεγάλος αριθμός προσφύγων και έτσι η χώρα μας που ταυτόχρονα βιώνει μείζονα οικονομική κρίση να μετατραπεί σε αποθήκη απελπισμένων.

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Την οργή του για τον τρόπο χειρισμού της προσφυγικής κρίσης εξέφρασε ο ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, μετά το τέλος της παράστασης του Σεξπηρικού Άμλετ στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο δημοφιλής βρετανός ηθοποιός φέρεται να είπε, ανάμεσα σε άλλα: «Γαμήστε τους πολιτικούς».Ο Κάμπερμπατς,μετά τις παραστάσεις στο θέατρο Μπάρμπικαν, απευθύνεται στο κοινό...

Αποκαλυπτική δυτική Λέσβος

Της Ελευθερίας Αλαβάνου

Περνάμε την Καλλονή, περνάμε και το Σκαλοχώρι και -μιάμιση ώρα αφότου ξεκινήσαμε από το λιμάνι της Μυτιλήνης- φτάνουμε επιτέλους στη Βατούσα, έναν διατηρητέο οικισμό στην ενδοχώρα της δυτικής Λέσβου. What a ride... Αλλά μόνο με μια ματιά, το χωριό σε αποζημιώνει με τα ροζ, μπορντό, κυπαρισσί πέτρινα σπίτια του.

Η Εβδομάδα που Δεν Θα Ξεχάσω Ποτέ

Μανίνα Ντάνου - Φωτογραφίες: Γιώργος Μουτάφης

Τρεις μέρες μετά το χωριό έκλεισε. Η αστυνομία άδειασε το ΠΙΚΠΑ επισπεύδοντας τις διαδικασίες των υπηρεσιακών σημειωμάτων που απαιτούνται για να προωθηθούν οι μετανάστες στην Αθήνα, μάζεψε τον κόσμο σε κλούβες και τον έστειλε στην πρωτεύουσα.

Αποτελέσματα 1 έως 7 από 7.