Αναζήτηση Ετικέτας - Λάκης Λαζόπουλος

RSS

Άρθρα

«Μία ωραία ατμόσφαιρα» στη ΝΔ με φόντο τα σενάρια συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

Του Απόστολου Χονδρόπουλου

Άδωνις Γεωργιάδης στην κρατική τηλεόραση: «Δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής, εγώ βιβλία πουλάω και είναι μεγάλη μου τιμή. Δεν είμαι σαν τους άλλους που ξέρετε. Εγώ παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

Ο Ελληνας Βολταίρος

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Ο Λαζόπουλος χαρακτήρισε την εκπομπή του «τέχνη» και εξήγησε ότι κανείς δεν δικαιούται να διακόψει μια παράσταση. Οταν είσαι άνθρωπος της τέχνης, άρα αριστερός, ό,τι κι αν κάνεις είναι τέχνη.

Τι γύρευε ο Λάκης στο Gazarte;

της Κατερίνας Ι. Ανέστη/protagon.gr

Ο Λαζόπουλος είναι ο εκπρόσωπος του ελληνικού πολιτισμού που τιμά ο πρωθυπουργός. Είναι η εκδοχή του πολιτισμού που κατανοεί, που τον κάνει να νιώθει άνετα. Τον βολεύει, τον εξυπηρετεί.

Λάκης Λαζόπουλος: Ο κόσμος αρχίζει και θυμώνει

Του Λάκη Λαζόπουλου/altsantiri.gr

Η αριστερά πρέπει να ξεφοβηθεί και να προτείνει, Να προχωρήσει σε αποφάσεις σταθμούς. Ο Τσίπρας έχει την ιστορική ευκαιρία να γίνει ο βασικός μεταρρυθμιστής του νέου κράτους.

Αξιότιμοι απογοητευμένοι (συμπεριλαμβανόμενου και του Λάκη Λαζόπουλου)

του Οδυσσέα Ρούσκα

Όμως σε έναν κόσμο που τα σκοτεινά συμφέροντα επικρατούν, σε έναν κόσμο όπου κάποιοι αγοράζουν και πωλούν κράτη και λαούς, σε έναν κόσμο όπου κάποιοι σπέρνουν την πείνα. Σε έναν κόσμο όπου κάποιοι δημιουργούν πολέμους από το πουθενά, σε έναν κόσμο όπου σε κανένα κράτος δεν διοικούν οι λαοί, σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι θεωρούνται αριθμοί, μην καποιον να σας σώσει.

Καταγγελία Παύλου Χαϊκάλη

Της Κατερίνας Μπρεγιάννη

«Έχω δει προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή» κατήγγειλε αρχικά στην εκπομπήΝίκος παππας,ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε ότι τα στοιχεία έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα. "Δεν είναι υποχρεωτικό αυτός που επιχείρησε να δωροδοκήσει να είναι από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αλλά από τους επιχειρηματικούς κύκλους". Στη συνέχεια ο ίδιος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Π. Χαϊκάλης, τον οποίο και αφορούσε η καταγγελία του Λάκη Λαζόπουλου παρενέβη τηλεφωνικά και επιβεβαίωσε την καταγγελία.

Ο Λάκης, ο Σταύρος και ο "Ηλίθιος"!

του Αλέξανδρου Raskolnick

Μου σηκώθηκε η τρίχα με τον απίστευτο ισχυρισμό του νεόκοπου εθνοσωτήρα ότι η αύξηση των εισοδημάτων των λιμοκτονούντων θα έχει αρνητική επίπτωση στην οικονομική θέση της χώρας, επειδή οι λιμοκτονούντες θα έσπευδαν να αγοράσουν τρόφιμα αν αυξάνονταν τα εισοδήματά τους, όταν το 40% αυτών των τροφίμων εισάγεται!

Τατσόπουλος: Μας θεωρούν τόσο χάπατα;

iefimerida.gr

Λίγες ημέρες μετά τις συνεντεύξεις της Γιάννας Αγγελοπούλου και του Λάκη Λαζόπουλου που ξεσήκωσαν συζητήσεις περί συστημικών και μη συστημικών, ο συγγραφέας και ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε την αποψή του στο Facebook, εκκινώντας από τον Τζορτζ Οργουέλ για να φτάσει σε ένα ερώτημα περί χάπατων: Απολαύστε τον Πέτρο που πάει παντού - όταν είναι στα κέφια του!

Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8.