Αναζήτηση Ετικέτας - λάθη

RSS

Άρθρα

Toportal.gr: Δικό σας!

του Άρη Δαβαράκη

Στο ψητό: Η συνεργασία με φίλη εταιρεία που θα αναλάμβανε toportal.gr για να το αναβαθμίσει από… βιοτεχνία  σε επαγγελματική προσπάθεια ματαιώνεται.

Ο εντός μας ρατσιστής

του Χρήστου Λουτράδη

Eνώ έχουν συζητηθεί εκτενώς οι πολιτικές ευθύνες για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν συζητηθεί ποτέ σοβαρά , οι βαθιές και ανομολόγητες ευθύνες των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην εξοικείωση του κοινού με το ‘’τέρας’’. 

Ψηφίζω Τσίπρα

του Άρη Δαβαράκη

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας Έλληνας νέας κοπής με προτεραιότητες και στόχους διαφορετικούς από των εκπροσώπων του πολιτικού συστήματος πασοκονουδού. Αυτούς τους πρώτους επτά μήνες έκανε πάρα πολλά.

Έρχεται η ΝΔ;

Του Απόστολου Διαμαντή

Λάθος που ο Τσίπρας δεν παίρνει πάνω του την συμφωνία που υπέγραψε, έστω και εξ ανάγκης και προτιμά να μιλάει όχι και τόσο ρεαλιστικά, αλλά κυρίως με ψυχολογικά και συναισθηματικά υπονοούμενα.

Η ομορφιά και η κατάρα της δημοκρατίας

του Χρήστου Λουτράδη

Φαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατάλαβε το πολιτικό του λάθος μετά τον εκλογικό του θρίαμβο την Κυριακή. Αντιμετώπισε το ΌΧΙ του δημοψηφίσματος ως ΝΑΙ .Και αυτό είναι το πρώτο θετικό σήμα  πολιτικής ωρίμανσης του Τσίπρα αλλά και του πολιτικού συστήματος στο σύνολο του. Δεν είναι όμως αρκετό.

Τι θα γίνει στο τέλος ;

του Χρήστου Λαδά

Αυτό που μας αναλογεί είναι να στηρίξουμε την κυβέρνηση και ιδίως τον Αλέξη Τσίπρα που έχει την πλήρη εικόνα, το βάρος και την ευθύνη των πρωτοβουλιών.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έκανε ή ότι δεν κάνει λάθη, γι αυτό και πρέπει και επιβάλλεται να ασκείται κριτική, αλλά συνολικά θα κριθεί στο τέλος. Μέχρι τώρα είναι αυτός που σηκώνει ακόμα το βάρος χωρίς ουσιαστικές εναλλακτικές για την υγιή Ελλάδα.

Λίγο πριν τη στροφή

του Πάνου Ζέρβα

Αν η αναθεώρηση του συνταξιοδοτικού (και όχι η χυδαία λογική των οριζόντiων περικοπών) έχει νόημα, τα τιμολόγια της ΔΕΗ με ΦΠΑ 23% όχι απλά δεν έχουν την παραμικρή λογική, αλλά είναι εγγύηση παραφροσύνης. Ή εγκληματικής διάθεσης, που κάνει το ίδιο.

Στίγκλιτς: «Η Ευρώπη να ανακεφαλαιοποιήσει τις τράπεζες της Ελλάδας»

tanea.gr

Η Ευρώπη πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα ανακεφαλαιοποιώντας τις τράπεζές της, προκειμένου να ανακάμψει ο δανεισμός προς τις μικρές επιχειρήσεις, δήλωσε ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς στον Independent. «Με ενοχλεί που η Γερμανία έχει εμφανίσει την περίπτωση της Ελλάδας ως απόλυτη αποτυχία».

Τα λάθη του ΔΝΤ και ο Τσίπρας

Les Echos/tvxs.gr

«Η απλή και μόνο αναγνώριση από το ΔΝΤ των πολλαπλών λαθών, είναι επαρκής για να εξετασθεί εκ νέου και από την αρχή, το πρόγραμμα υποστήριξης της Ελλάδας, όπως ζητά ο Αλέξης Τσίπρας» παρατηρεί σε σημερινή της ανάλυση υπό τον τίτλο «Η ένοχη ισχυρογνωμοσύνη του ΔΝΤ έναντι της ελληνικής κρίσης» η Κατρίν Σατινιού στην «Les Echos».«Έστω και εάν κάτι τέτοιο υποχρεώσει τους Ευρωπαίους ηγέτες σε μια επώδυνη αυτοκριτική συνειδήσεως».

Οι 10+1 λόγοι που ηττήθηκε η ΝΔ

Του Άρη Ραβανού

Η ήττα της ΝΔ είναι εκκωφαντική, όσο και εάν δεν το παραδέχεται η σημερινή της ηγεσία. Η ήττα αυτή είναι στρατηγικού και ιδεολογικού χαρακτήρα. Η ΝΔ είχε χάσει εδώ και καιρό την επαφή με σημαντικό τμήμα των παραδοσιακών ψηφοφόρων της, οι οποίοι επέλεξαν στην ουσία την διαμαρτυρία για τις ατυχέστατες  επιλογές Σαμαρά και ψήφισαν με πλήρη συνείδηση της πολιτικής τους επιλογής, ένα αριστερό κόμμα.

Επικίνδυνα πράγματα

Του Αλέξη Παπαχελά

Αν η τρόικα πιέσει για άλλα μέτρα θα επισπεύσει τις πολιτικές εξελίξεις και θα επιτείνει την αστάθεια χωρίς να πετύχει κανένα στόχο της. Και αυτό δεν έχει καμία λογική, εκτός αν κάποιοι είτε πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη είτε πάλι θεωρούν ότι πρέπει να περάσει από μία ακόμη πιο βίαιη προσαρμογή για να αλλάξει πραγματικά. Επικίνδυνα πράγματα.

Αποτελέσματα 1 έως 11 από 11.