Αναζήτηση Ετικέτας - Κούγκι

RSS

Άρθρα

Κι αν το κάναμε Κούγκι;

του Πάνου Ζέρβα

Αλλά γιατί δεν υπήρξε καμιά δυνατότητα για ρήξη; Για τον απλούστατο λόγο ότι η χώρα δεν ήταν ούτε κατ’ ελάχιστον προετοιμασμένη τεχνικά, πρακτικά και πολιτικά.Ούτε είχε εξασφαλίσει κάποιες διεθνείς συμμαχίες που θα τη βοηθούσαν να ανταπεξέλθει στα ζόρια.

Ενα σχόλιο απο την Στέλλα

Tης Στέλλας

Η φίλη μου η Στέλλα που εργάζεται εκεί κάπου γύρω στα Ευρωπαϊκά headquarters και ζεί το Ελληνικό μας δράμα με το πάθος της Ελληνίδας αλλά και την άμεση ενημέρωση του ανθρώπου που συζητάει και συναντάει καθημερινά Ευρωπαίους και Ελληνες εμπλεκόμενους στην τραγωδία μας, ήταν κάργα Βαρουφακική - παραπάνω δεν γίνεται. Τώρα μου έγραψε αυτό το σχόλιο στο κείμενό μου "Μέχρι εδω ήτανε". Τα συμπερἀσματα δικά σας. (Άρης Δαβαράκης)

Μέχρι εδώ ήτανε

του Άρη Δαβαράκη

Ο Γιάνης Βαρουφάκης με τις αναφορές του στο Κούγκι, έθεσε ένα ερώτημα ουσιώδες: "Δηλαδή, ο Σαμουήλ δεν έπρεπε να ανατινάξει το Κούγκι;. Είναι κακή αυτή η αφήγηση αυταπάρνησης για την πατρίδα μας;"

"Δεν θα πέσουμε αμαχητί", λέει ο Βαρουφάκης και παραπέμπει στο Κούγκι

avgi.gr

"Δεν πρόκειται να πέσουμε αμαχητί" τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας σήμερα στο ERTOpen για τη διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους. Σχετικά με το εάν πρέπει να υπάρξει "Κούγκι", ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι "εγώ δεν ντρέπομαι για το Κούγκι" και διερωτήθηκε "δηλαδή, ο Σαμουήλ δεν έπρεπε να ανατινάξει το Κούγκι;. Είναι κακό το δείγμα αυταπάρνησης;" Για τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης είπε ότι δεν έχει "πατηθεί" ούτε μία.

Σε τέσσερις μήνες; Τα πάνω κάτω!

Του Λεωνίδα Βατικιώτη/"Unfollow"

Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημα τι μπορεί να κάνει η κυβέρνηση έστω και τώρα είναι εξαιρετικά αισιόδοξη: Τα πάντα! Το τετράμηνο που απομένει η κυβέρνηση προλαβαίνει να οργανώσει την αντεπίθεσή της, ώστε η έναρξη των διαπραγματεύσεων να τη βρει σε θέση ισχύος, ικανή να επιβάλλει τη θέση της για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του δημόσιου χρέους που θα ανοίξει τον δρόμο για την οριστική ανατροπή της εξοντωτικής λιτότητας.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.