Αναζήτηση Ετικέτας - Κλίντ Ίστγουντ

RSS

Άρθρα

Ντόρις Ντέι

Πολλοί θα αναρωτιούνται αν είναι ακόμη εν ζωή. Αλλωστε υπήρξε θρύλος του αμερικανικού κινηματογράφου και έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες. Η Ντόρις Ντέι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην ενεργό δράση ύστερα από 47 ολόκληρα χρόνια απουσίας μετά απο πρόταση που της έκανε ο  Κλιντ Ιστγουντ. Σήμερα είναι 91 ετών, αλλά δεν το έχει βάλει κάτω...

Klarina Bourana: Γιατί Ναι στο Παράνομο (?) Download

του Τάσου Θεοδωρόπουλου

O TAZ τσεκάρει την υποκρισία σε ένα αμφιλεγόμενο ειδικά όσον αφορά την Ελλάδα, θέμα, και προσπαθεί να βάλει με πολύ απλά επιχειρήματα τα πράγματα στη θέση τους. (Και να εγκαταστήσει τα “παράνομα” torrent στο σκληρό του δίσκο).

Κlarina Bourana: Μακριά απ’ το αγριεμένο πλήθος

του Τάσου Θεοδωρόπουλου

O TΑΖ αντιστέκεται στον ψυχαναγκασμό του να έχεις άποψη με το ζόρι, και την αβάσταχτη ελαφρότητα όσων σε κατακρίνουν για την συγκεκριμένη επιλογή σου ως αδιάφορο, παρτάκια και μη πολιτικοποιημένο.

Κλιντ Ίστγουντ

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί από τον Κλιντ Ίστγουντ η ζωή του Τσέσλι «Σάλι» Σάλενμπεργκερ, του πιλότου που έγινε ήρωας για τους Αμερικανούς όταν κατάφερε να προσθαλασσώσει στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης ένα αεροσκάφος τύπου Airbus, σώζοντας τις ζωές των 154 επιβαινόντων. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία κινηματογραφικής παραγωγής Warner Bros. Pictures, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο 2015. Ο τίτλος της ταινίας δεν έχει αποφασιστεί...

Κινηματογράφος και Νόμος

Του Γιώργου Κεραμιδιώτη

Οι πρόσφατες ταινίες ‘’Ελεύθερος Σκοπευτής’’, ‘’Foxcatcher’’ και ‘’Μακριά από τους Ανθρώπους’’ ξεχώρισαν όχι μόνο ως προς την κινηματογραφική γραφή αλλά και στην αντιμετώπιση  του νόμου από τους ήρωες τους. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Κεραμιδιώτης καταγράφει τις σκέψεις που του γεννήσανε.

Η πορνογραφία δείχνει πώς θα είναι το τέλος του κόσμου

του Κρις Χέτζες/μετάφραση: Δημήτρης Ιωάννου

Οι «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», τόσο το βιβλίο όσο και η ταινία, είναι μια αποθέωση του σαδισμού που διαπνέει την αμερικανική κουλτούρα και βρίσκεται στην καρδιά της πορνογραφίας και του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού. Εξωραΐζει την πραγμοποίηση των γυναικών. Και, στην ουσία, προασπίζει έναν κόσμο κενό από συμπόνια, ενσυναίσθηση και αγάπη.

Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6.