Αναζήτηση Ετικέτας - Κασσάνδρα

RSS

Άρθρα

Λίγο Ακόμα...

του Αλέξανδρου Raskolnick

Ας σφίξουμε για λίγο ακόμα τα δόντια, γιατί έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, δεν υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική λύση άλλη από την επιστροφή, με σκυμμένα τα κεφάλια, στη χυδαιότητα των αθλίων που μας οδήγησαν στη σημερινή μας κατάντια -και των παραφυάδων τους.

Φανί Αρντάν

Εφ’ όλης της ύλης συνομιλία είχε την Τρίτη με το ελληνικό κοινό η Φανί Αρντάν, η «Γυναίκα της διπλανής πόρτας», αγαπημένη σύντροφος και μούσα του Φρανσουά Τριφό, o οποίος αποκάλυψε το ταλέντο της στις αρχές της δεκαετίας του 80 κι από τότε η καριέρα της εκτινάχτηκε, δίνοντας αξέχαστες ερμηνείες σε ταινίες κορυφαίων σκηνοθετών όπως ο Τζεφιρέλι, ο Ρεναί, ο Λελούς, ο Αντονιόνι, ο Γαβράς.Η διάσημη γαλλίδα ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου η οποία την τίμησε για το σύνολο της προσφοράς της στον κινηματογράφο, στην τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας 2015.
 

Χαλκιδική αλλιώς

Της Όλγας Χαραμή

Ανοιξη στη Χαλκιδική σημαίνει γνωριμία με έναν τόπο ιστορικό και πανέμορφο. Αρχαιολογικοί χώροι πνιγμένοι στα αγριολούλουδα, μαγευτικές, διάσημες παραλίες που θα απολαύσετε σχεδόν μόνοι, παροχές υψηλού επιπέδου και άνθρωποι κεφάτοι, προ σεζόν, γεμάτοι όρεξη να σας ευχαριστήσουν. Σημαίνει επίσης δάση και περπατήματα που δεν πιστεύετε ότι θα εντοπίσετε εδώ, καταρράκτες και ορεινά χωριά, διαδρομές με απίστευτη θέα.

Αποτελέσματα 1 έως 3 από 3.