Αναζήτηση Ετικέτας - ισότητα

RSS

Άρθρα

Γιάννης Κότσιρας

Ο Γιάννης Κότσιρας μιλάει στον Γιώργο Σκίντσα και στο BHMAgazino για το παρελθόν, την Αριστερά και την ευκαιρία της κρίσης."Η φάση του υπερκαταναλωτισμού", λέει, "ήταν συνολική οπισθοδρόμηση του πολιτισμού μας". Με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την Παυλίνα Βουλγαράκη θα εμφανίζονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τις 18 Δεκεμβρίου.

Η γαλλικη σημαια στο προφιλ μας

Απο το Fb του Ευδόκιμου Τσολακίδη

Χαρη σ αυτην την σημαια μπορουμε να εκφραζουμε τις πιο μυχιες σκεψεις μας ελευθερα χωρις να κινδυνευουμε να αποκεφαλιστουμε η να βρεθουμε σε κανα μπουντρουμι, χαρη σ αυτην μπορείτε να  μας κραζετε ελευθερα.

Άρθρο Τσίπρα στη "Μοντ": Η Ελλάδα στο επίκεντρο της σύγκρουσης για το μέλλον της Ευρώπης

Le Monde/avgi.gr

Τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο μη συμφωνίας ύστερα από επιλογή ακραίων κύκλων στην Ευρώπη και όχι της Αθήνας, κρούει ο Αλέξης Τσίπρας με εκτενές άρθρο στην γαλλική εφημερίδα Le Monde. Ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι το ελληνικό ζήτημα είναι σύγκρουση στρατηγικών για την Ευρώπη  και θέτει ζήτημα δημοκρατίας στην Ένωση. Στο άρθρο του περιγράφει επίσης ξεκάθαρα τις ελληνικές θέσεις.

Οταν υπάρχει μόνο ο εαυτός μας

Της Τασούλας Καραϊσκάκη

Πέρα από τον μισθό τους (5.705 ευρώ μηνιαίως) οι βουλευτές παίρνουν άλλα 1.000 ευρώ τον μήνα κατα μέσο όρο για την...παρουσία τους στις συνεδριάσεις, μηνιαίο επίδομα οργάνωσης γραφείου από 740 έως 940 ευρώ, έξοδα ταχυδρομείου 909 ευρώ μηνιαίως, βουλευτικό αυτοκίνητο, έξοδα κίνησης - και δεν συμμαζεύεται...

Εμα Γουότσον

Πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών για την προώθηση της ισότητας των φύλων ανακηρύχθηκε η βρετανίδα ηθοποιός Εμα Γουότσον, η οποία έγινε διάσημη πρωταγωνιστώντας στην κινηματογραφική σειρά των ταινιών «Χάρι Πότερ». Η 24χρονη Γουότσον...

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.