Αναζήτηση Ετικέτας - ηγετικές ικανότητες

RSS

Άρθρα

Όλα για τα παιδιά!

του Άρη Δαβαράκη

Οι άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά είναι οι καλύτεροι άνθρωποι. Αυτοί που τους αφιερώνονται κιόλας χτίζοντας την δημιουργική ζωή τους γύρω απο το παιδί είναι, για μένα,και λίγο άγγελοι. Εχω να σας συστήσω δυό τέτοιες γυναίκες: Την Βασιλική Πλωμαρίδου και την Ελένη Λαγουδάκη...

Ρε, be yourself -κι’ ας κλαίει ο Βόλφγκανγκ!

του Άρη Δαβαράκη

Έχει και αυτό το «εναλλακτικό» ο Αλέξης Τσίπρας, από τη μια φοράει την λευκή ποσέτα  (το μαντηλάκι στο σακάκι) χαμογελώντας γλυκά σαν αθώος έφηβος (οπότε λέει η κάθε κουφάλα Μέρκελ «αυτόν θα τον κάνω μια χαψιά, είναι χαζό»)  και από την άλλη εργάζεται σκληρά και συντονισμένα για να «ελέγξει το ίλιγγο» που λένε και οι Γάλλοι («maitriser le vertige»)  και να μην απογοητεύσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ελπίζουν σ’ αυτόν και την «ομάδα» του – άσχετα πια αν τον ψήφισαν ή όχι.

Μόνον ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί

του Άρη Δαβαράκη

Στην Ελλάδα ο  μόνος που μπορεί να προχωρήσει με ψυχραιμία και μεθοδικότητα σε μια αλλαγή πορείας, στα δικά μας κυρίως, τα «εσωτερικά», ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας και να είμαστε, κατά το δυνατόν αυτάρκεις, είναι ο Τσίπρας. Σ’ αυτόν έπεσε ο κλήρος. Η δική του προσωπικότητα είναι που έβγαλε από το «χρονοντούλαπο της ιστορίας» την αριστερά και την οδήγησε από το 3% στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με όλο τον σεβασμό δεν  ήταν ούτε ο Λαφαζάνης, ούτε ο Σταθάκης αυτοί που κάνανε την διαφορά.

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.