Αναζήτηση Ετικέτας - ήθος

RSS

Άρθρα

Για τους φίλους των κινημάτων αλληλεγγύης και τις εκλογές

Του Βασίλη Λαδά

Οταν συναθροίστηκε η πλειοψηφία της Αριστεράς στον ΣΥΡΙΖΑ, με ηγέτη ένα νέο άνθρωπο, με πρόσωπο σαν των παιδιών των κινημάτων η πλειοψηφία των δημοκρατικών Ελλήνων εμπιστεύτηκε τον ΣΥΡΙΖΑ. Οχι τόσο για τον αντιμνημονιακό λόγο όσο για το ήθος.

Ζωή Νάχει, Τι στην ευχή θέλει;

του Άρη Δαβαράκη

Είναι που είναι πολύ δύσκολη η παρτίδα, έχουμε σχεδόν καθημερινά πιά, και την κυρία Κωνσταντοπούλου να θεωρεί τον εαυτό της θεσμικά επιφορτισμένο να βάλει παντού τάξη.

Διπλά πετυχημένη η επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Του Γιώργου Σ. Μπουρδάρα

Η εκλογή της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου στη θέση της Προέδρου της Βουλής τα προσεχή 24ωρα, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες και θετικής κατεύθυνσης αλλαγές που τόσο έχει ανάγκη το ελληνικό Κοινοβούλιο, μετά από πολλά χρόνια απαξίωσής του.

Πίσσα και Πούπουλα

του Old Boy

Η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία επειδή στη Βουλή της παρέχει εμπιστοσύνη ένα κόμμα που το μόνο που συνδέει τον κάθε ένα βουλευτή του με τους διπλανούς του είναι η εξουσιομανία κι η κονόμα, η νόμιμη έστω κονόμα του βουλευτικού μισθού και του υπουργικού θώκου.Έτσι κυβερνιέται η χώρα μέσα Σεπτεμβρίου του '14, με αυτό το πολιτικό ήθος κι αυτό το πολιτικό όραμα της συγκεκριμένης γκρούπας των τελευταίων εναπομείναντων παλαιοπασόκων.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.