Αναζήτηση Ετικέτας - γλυπτά

RSS

Άρθρα

Γιάννης Κότσιρας

Ο Γιάννης Κότσιρας μιλάει στον Γιώργο Σκίντσα και στο BHMAgazino για το παρελθόν, την Αριστερά και την ευκαιρία της κρίσης."Η φάση του υπερκαταναλωτισμού", λέει, "ήταν συνολική οπισθοδρόμηση του πολιτισμού μας". Με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την Παυλίνα Βουλγαράκη θα εμφανίζονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τις 18 Δεκεμβρίου.

Αμάλ Αλαμουντίν

Ο υπουργός Πολιτισμού Αρ. Μπαλτάς στέρησε από τον Αλέξη Τσίπρα τη μοναδική ευκαιρία να μοιραστεί λίγη από τη λάμψη και τη δημοσιότητα της γοητευτικής Αμάλ Αλαμουντίν, συζύγου του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ (και υπερμάχου της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα) Τζορτζ Κλούνεϊ. (BHMAτοδότης)

Αναταράξεις από τη «χαμένη» Καρυάτιδα

Του Δημήτρη Ρηγόπουλου

Η Σόνια Θεοδωρίδου συνοδευόμενη από έξι ακόμη Ελληνίδες ως άλλες Καρυάτιδες μπήκαν στο Βρετανικό Μουσείο, αναζητώντας τη χαμένη «αδερφή τους». Το αισθητικό μέρος της διαμαρτυρίας αποδείχθηκε τουλάχιστον προβληματικό. Δυστυχώς το αισθητικό σκέλος συμπαρασύρει αναπόφευκτα και όλα τα υπόλοιπα.

Διαμαρτυρία για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Από ethnos.gr

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου συνοδευόμενη από έξι πανέμορφες Ελληνίδες ντυμένες στα λευκά, ως άλλες Καρυάτιδες, μπήκαν στο Βρετανικό μουσείο αναζητώντας την χαμένη «αδερφή τους»,προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο των τουριστών αλλά και όσων επισκέπτονταν εκείνη την ώρα το μουσείο.

Τζόνσον: Ο Κλούνεϊ είναι Χιτλερικός

Από ethnos.gr

Επίθεση κατά του Τζορτζ Κλούνεϊ εξαπέλυσε ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, με αφορμή την «εκστρατεία» του ηθοποιού υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα.

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.