Αναζήτηση Ετικέτας - γιός

RSS

Άρθρα

Στιβ Τζομπς/by Banksy

Ο Bansky έφτιαξε σε τοίχο σε στρατόπεδο προσφύγων στο Καλαί εικόνα του Στιβ Τζομπς, ο οποίος ήταν γιος σύρου πρόσφυγα, που κρατά στο ένα χέρι έναν υπολογιστή Mac και στο άλλο τα υπάρχοντά του και ανάρτησε φωτογραφία του έργου στην ιστοσελίδα του, βάζοντας δίπλα τη λεζάντα «ο γιος μετανάστη από τη Συρία».

Τζάστιν Τρουντό: Αυτός ο πρωθυπουργός είναι διαφορετικός!

tvxs/Το πρόσωπο

«Είναι ο  πρωθυπουργός του Καναδά ο μοναδικός στον κόσμο που έχει τατουάζ!».Θέμα που απασχολεί το BBC.  Lifestyle φωτογραφίες του κατακλύζουν τον Τύπο ενώ ο ίδιος ασκεί τα καθήκοντα που ασκούσε ο πατέρας του επι 15 ολόκληρα χρόνια...

Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται από την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιανουαρίου ο κουβανός πολιτικός και στρατιωτικός Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν, προσκεκλημένος της κινηματογραφικής εταιρίας New Star που εκδίδει στα ελληνικά το βιβλίο του με τίτλο «Το τίμημα της ισχύος- Η αυτοκρατορία του τρόμου». Η παρουσίαση του βιβλίου είναι ένας από τους λόγους που φέρνουν τον ανιψιό του Φιντέλ Κάστρο στην χώρα μας.Μηχανικός με Master στις Διεθνείς Σχέσεις και ερευνητής θεμάτων σχετικών με την Εθνική Ασφάλεια και Άμυνα, ο γιος του Ραούλ Κάστρο και ανιψιός του Φιντέλ , είναι μια από τις πιο σημαντικές πολιτικές φυσιογνωμίες στην Κούβα όπου κρατά τον βαθμό του συνταγματάρχη στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Τι σημαίνει να είσαι φτωχός...

defencenet.gr

Κάθε μέρα γινόμαστε φτωχότεροι στο πνεύμα και στην εκτίμηση που έχουμε για τη φύση, τα δύο σπουδαία έργα του Δημιουργού μας. Αγωνιούμε "πώς να έχουμε", αντί "πως να είμαστε".

Αποτελέσματα 1 έως 4 από 4.