Αναζήτηση Ετικέτας - γιορτές

RSS

Άρθρα

39 βιβλία για τις γιορτές

Του Άθωνα Δημουλά

Παρα μία τεσσαράκοντα πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για βιβλία - εν όψει Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς. Ο Άθως Δημουλάς μας προσφέρει στο πιάτο ένα δώρο πολύτιμο!

Οι 12 ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες μέσα στις γιορτές

Της Νάγιας Κωστιάνη

Έχουμε γιορτές, έχουμε Hollywood έχουμε και ευρωπαϊκό κινηματογράφο, έχουμε δράμα έχουμε και κωμωδία, έχουμε animation έχουμε και Παπακαλιάτη. Και, φυσικά, έχουμε το 7ο επεισόδιο Star Wars.

Γιορτή ή μνημόσυνο;

του Πάνου Ζέρβα

Οι συριζαίοι πρέπει να ξεχάσουν τις ανοησίες ότι οι υπόλοιποι πολίτες – και ιδίως οι δεξιοί – είναι αποφώλια τέρατα της Αποκαλύψεως και οι δεξιοί να πάψουν να ταυτίζουν τους συριζαίους με την ενσάρκωση του Εξαποδώ.

Η Χαρά της Γιορτής

της Αθηνάς Τζολάκη

Ο παππούς ο Στάθης, που μας έσερνε, ο χρυσός μου, μαζί του μέχρι τα μαγαζιά, να διαλέξουμε ή επιτραπέζιο ή μαρκαδόρους ή κατσαρολικά και που το πραγματικό του δώρο ήταν ακριβώς αυτός ο περίπατος στους δρόμους της γιορτής, της φασαριόζικης γιορτής με τα λαχεία, τα μπαλόνια, τους φουσκωτούς Άγιο Βασίληδες,  τους πλανόδιους με τους Καζαμίες, τα χρυσόχαρτα, τις βιτρίνες, τα κάλαντα, τις καραμούζες...

Ξέρεις τι είναι Χριστούγεννα;

του Αλέξανδρου Ντερπούλη

Τα Χριστούγεννα πάντα! Που μισείς, που αγαπάς, που περιμένεις, που θέλεις να περάσουν ή να μη φύγουν ποτέ. Κι έρχονται και φεύγουν με μια αέναη επανάληψη υπαρξιακών ερωτημάτων που ποτέ δε θα απαντηθούν, αλλά θα συνεχίζεις να ρωτάς ξανά και  ξανά. Τι είναι Χριστούγεννα; Ξέρεις;

Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5.