Αναζήτηση Ετικέτας - Γιάννης Βαρουφάκης

RSS

Άρθρα

Βρετανία: Yπευθυνότητα και ανάπτυξη

tvxs.gr

Συνάντηση περίπου 45 λεπτών με τον υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας, Τζορτζ Όζμπορν, είχε τη Δευτέρα στο Λονδίνο ο Γιάννης Βαρουφάκης. Όπως δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών η συζήτηση ήταν “εποικοδομητική”, ωστόσο υπογράμμισε πως “η διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και ευρωζώνης είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία”.

Γεια σου Γιάνη Βαρουφάκη!

του Άρη Δαβαράκη

Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα κλείνει σήμερα μόνο 4-5 μέρες ζωής Μόλις την Πέμπτη είδε ο πρωθυπουργός τον Σούλτς και μόλις πριν λίγες ώρες γίνανε οι συναντήσεις με τον Γερούν Ντεϊσελμπλούμ . Βέβαια αυτή που «έγραψε» πιο πολύ ήταν η συνάντηση με τον Γιάννη Βαρουφάκη που ξέρει πολύ καλά την γλώσσα και τα φερσίματα των Ντεϊσελμπλούμ  αυτού του κόσμου...

Γερούν Ντεϊσελμπλούμ

Ο Γερούν Ντεϊσελμπλούμ, ο επικεφαλής του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, δήλωσε ότι η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας θα εκτροχιάσει τις μεταρρυθμίσεις και θα καθυστερήσει την ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας εάν επιμείνει να τηρήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις.

Αποτελέσματα 1 έως 3 από 3.